Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 22 lata dokladnie

mam problem i nie wiem czy to normalne..może wy wiecie ?

Polecane posty

mam dziewczyne ale jeszcze tego nei robimy .. często w nocy mam wytrysk (polucje) ale samą z siebie ..nie wynika ona z zadnych snów ani niczego innego..poprostu to wychodzi ze mnie w nocy wszystko :( nie onanizuje sie bo wiem ze zaraz ktos zapyta o to.. myslicie ze w tym wieku normalne są takiemokre sny?/?:(

Gość klauzauaa
chłoepie to prowokacja...nie wierze ze w tym wieku cos takiego sie zdarza..a sio stąd...

Gość poluted
to sie onanizuj:) pidżamka bedzie czysta no i jakaś przyjemność... norma

Gość zmieniam na C
he dziwne ze pytasz sie o to na forum gdzie sa praktycznie same dziewczyny. moim zdaniem powinienes sie onazizowac-zaden wstyd kazdy chlopak to robi!!!!!poprostu dziewczyna Cie podnieca i tak sie zbiera w Tobie i w nocy nawet o tym nie wiesz ale podswiadomosc robi swoje....

Gość klauzauaa
wierzycie kolesiowi>? toż to tragedia zeby mial polucje bez bodżców napewno jakies sny ma albo marzy o seksie .. sama z siebie polucja nie wyjdzie przeciez

Gość szokszokszok
doznałam szoku jak to przeczytalam. czy wy kobiety jestescie samotne ze tak mowicie . czy chcialybuscie by wasi faceci naprawde sie onanizowali? i jeszcze przy tym mysleli o jakichs laskach>zal mi was..doradzacie facetowi cos takiego ..tragedia..

wiem ze głupie pytanie ale pytam bo wiem ze na forum siedzą tez tacy co skonczyli medycyne albo biologie:) poważnie sie zastanawiam czy to normalne w tym wieku ?

Gość poluted
w nocy jak się wiercisz dupą, napletek się zsunie albo coś i stoi a sny są takie ,ze sie ich zazwyczaj po przebudzeniu nie pamięta pierwszą myslą jest to ,że coś sie dziejei masz szansę zdążyć z ręką do fiuta ,żeby zatrzymać wytrysk, albo ,żeby zmniejszyć straty w pościeli facet jestem

Gość poluted
nie uprawiasz seksu to tak sie dzieje, proste no chyba ,ze masz to co parę nocy to bym się zastanawiał

a czy to mozliwe ze to przez to ze nie sypiam z moja i ze sie zbiera we mnie wszystko..? i potem musi gdzies wyjsc na zewnątrz?

Gość assssssssskaaaaaaaaa
tak to normalne. zaufaj biologowi. a moze powinniscie juz to zrobic?

Gość zmieniam na C
a co Ty z choinki sie urwalas!!!!kazdy chlopak to robi a zaden sie nie przyzna!!!!!!!!!!!!!kazdy sie zapiera bo sie wstydzi.a nam nie chodzi ze ma brac gazetke i ogladac panienki i to robic. poprostu jak juz mu sie zbierze ze jego hormony nie beda na wodzy niech idzie do kibla i zrobi swoje;. dziewczyny tak sie oburzaja a same sie masturbuja-i zaprzeczaja . ja tego nie praktykuje bo starczy mi to co robie z moim chlopakiem nie potrzebuje dodatkowych atrakcji, lecz np kilka moich kolezanek to robi.....i tez zaprzeczaly-po pijaku sie wygadaly:-)

Gość to bzdura
nie każdy się onanizuje a ci co to robią myślą, że na pewno reszta świata też to robi ale się wstydzi przyznać

Gość zmieniam na C
a to napewno Ci sie zbiera i w nocy nie swiadomie masz te wytryski. jak ja jeszcze z moim chlopakiem nie wspolzylam tylko "dotykalam" to po kilku dniach on juz mowil ze go jadra bola hehe bo sie zebralo wszystko a Tobie poprostu w nocy samo....

Gość poluted
jak ludzie potrafią o tym rozmawiać, to sie do niczego nie trzeba przyznawać bo to nie zbrodnia jak powiedziała moja kolezanka: dzien bez orazmu jest dniem straconym

Gość poluted
orgazmu bo zaraz ktoś bez argumentów się przyjebie:P

Gość zmieniam na C
zobacz sobie statystyki gdziekolwiek o masturbacji!!!!!robi to bardzooooo duzo ludzi, lecz wstydza sie o tym mowic, tak samo jak temat seksu jest tabu-chociaz zaczyna juz wychodzic z ciemnosci...bo kto by pomyslal 10lat temu ze w internecie na forum bedziemy rozmawialy o spermie, kochaniu itp......

Gość no bez jaj
Skoro nie bijesz niemca po kasku i nie uprawiasz seksu, to wiadomo, ze musisz miec polucje.

Gość zmieniam na C
nie bijesz niemca po kasku -:-) heheehehehehheeheh dobre