Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka21

Czy warto studiować politologię??

Polecane posty

Gość Marlenka21

Prosze,napiszcie mi cy warto studiowac politologię.Gdzie mozna pozniej pracowac po tych studiach?

Gość megus
Ja pracuję jako tirówka przy drodze e8 Warszqwa _ Białystok. Klientela raczej zza wschodniej granicy :O

Gość marychaaa
myśle, że studia nwet ciekawe, ale to starszna utopia, tak na prawdę nic się nie umie po nich

Gość ATMUŚ666
Ja skończyłam politologie i pracy nie mam , bo po takim kierunku tak naprawdę sie nic nie umie. Jestem troche hitoryczką, trochę socjolożka, trochę marketingówką oraz specem administratorką( od administracji). A pracujew kredytach wiec każdemu odradzam taki kierunek. Jeśłi masz talent pisarski możesz zostać dziennikarką. Ale zastanów się czy warto marnowac 5 lat na tak nie rokujące studia> Pozdrawiam

Gość Marlenka21
Ale czy te studia sa naprawde az tak nie rokujące????Bo ja juz nie wiem co robic :(.

Gość Suriyu-s
odpusc sobie lepiej stosunki miedzynarodowe lub jakas europeistyka

Gość eeeeetam
ja studiuje i jest ok! skoro tyle osob to studiuje to chyba nie moze byc takie beznadziejne! A co lepsze? Marketing i zarzadzanie...... A moze bankowosc, rachunkowosc czy inne bzdury .....Prosze was!!!

Gość rokoko22
Ja studiuje nauki o polityce na akademii www.ignatianum.edu.pl w Krakowie i sobie chwale. Lokalizacja w centrum miasta i nie mają rozrzuconych oddziałów po całym mieście :)

Gość gość
Prawda jest taka że po każdym kierunku możesz mieć pracę, albo nie mieć pracy. To kwestia szczęścia. Nie ma kierunku który bezwzględnie gwarantuje ci że znajdziesz pracę.

Gość gość
Racja. I lepiej kształcić się w takim kierunku, w którym można się realizować. A niektórzy chcieliby nakłaniać humanistów do projektowania mostów ;)