Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje informacji

UW - stednia zaoczne magisterskie

Polecane posty

wiem, ze na pedagogike (magisterskie, zaoczne) jest 200miejsc i ze rekrutacja odbywa sie na zasadzie egzaminu ustnego moze ktos wie ile jest chetnym na miejsce i czy strasznie trudno sie dostac?

mowie o dwuletnich rzecz jasna........

Gość do goryyyyyyy

Gość up...........

Gość Warszawski czy Wroclawski
?

Gość goraaaaa
warszawski !!!!!!!!!

Gość piki TM
na UW zaocznych to tylko im na kasie zależy,a studentów mają w d...pie nic Cię tam nie nauczą, łaske robią,że wogóle przychodzą na wykłady i zwrócą na Ciebie uwagę,traktują studentów jak g..no! wiem,bo sama studiowałam... ale w porę się zorientowałam, że to nic nie warte i przeniosłam się na uczelnię w moim mieście (w Lublinie) i jestem b.zadowolona!!! totalna różnica-wysoki poziom nauczania, miłe obchodzenie sie ze studentami, tu wykładowcy są ewidentnie dla nas,a nie my dla nich...suuuper!cieszę się,że dokonałam dobrego wyboru,bo po roku na zaocznych na UW wogóle straciłam wiarę w dobre studia zaoczne Jestem bogatsza w jedno poważne doświadczenie, a biedniejsza o stracony rok życia i 5tyś. z których połowę powinni mi oddać...

Gość potrzebuje infoi............
jak to polowe powinni ci oddac ? ile kosztuje semestr na uniwerku warszawaskim na zaocznej magisterce? ciezka byla ta rozmowa kwalifikacyjna? blagam powiedz cos wiecej

Gość piki TM
tak to,że po po pierwszym semestrze dałam sobie spokój,nawet sesji do końca nie zaliczyłam,na żadne zajęcia w drugim sie nie pojawiłam, a babka,jak zawiozłam podanie o skreślenie z listy studentów i zwrot czesnego powiedzaiłą "niech się Pani nie śpieszy,przemyśli,nie ma Pani nic do stracenia..." no to przemyślałam i za jakiś czas znowu z tym podaniem,a ona wtedy,że nie wie,czy pieniądze oddadzą bo już późno!! i nie ma dowodów,że nie chodziłam na wykłady w 2 semestrze - no tak!nie ma oprócz wszstkich studentów z mojego roku!!!!a poza tym już dwa razy zwracałam się z tą proźbą o zwrot i dwa razy bez ŻADNEJ nawet odmownej odpowiedzi!!!! a co do samego poziomu kształcenia - nie licz na zbyt wiele...oni wychodzą z założenia,że jak nie ty, to kto inny i im nie zależy...potwierdza się reguła,której doświadczyłam w lo (chodziłam też do "renomowanego") że jak szkoła ma markę, to spoczywa na laurach i traci poziom,a uczelnie,które jeszcze tej marki nie wyrobiły, starają się jak mogą,żeby dorównać tym najlepszym- i im to wychodzi!!! na UW praktycznie nie zaglądałam do książek a wszystko do czego podchodziłąm zaliczałam na 4 czy 5,aż byłam lekko..zawiedziona,bo myślałam że studia, to jednak pewne wymagania....teraz na mojej uczelni się to potwierdza i jest trudniej , ale przynajmniej wiem,ze czegoś sie nauczę....

Gość prosze o i nfo........
dziekuje za odpowiedz ale najbardziej mi zalezy na pytaniu o to czy trudno sie dostac? jak dokladnie wyglada ten egzamin ustny?? nie wiesz ile jest osob na mijesce? ktorych podobno jest 200... nie wybieram szkoly ze wzgledu na ambicja ale faceta :/ wstyd sie przyznac, ale nie mam wyjscia albo UW albo oddzielnie kolejne lata :(

Gość wroootaaa
BZDURA !!!! Studiuje na UW zaocznie administracje i wcale nie jest tak łatwo jak koleżanka pisze, zresztą cóż się dziwić jak nawet sesji nie zaliczyła !!!

Gość gośćja
Również ukończyłam administrację drugiego stopnia na uw i nie uważam aby były one łatwe.