Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyć mi się nie chce

żyć mi się nie che

Polecane posty

Gość żyć mi się nie chce

nie chce mi się jutro wstać, nie chce mi się już żyć, mam dość wszystkiego, jestem jedną wielką pomyłką.

Gość ić do weterynarza

jejku nastepny/a malontetn/ka :o Zauważam ze ludzie coraz mniej umieją bawic się słowem :/ tylko narzekają...narzekają :( a za chwilę wianuszek pocieszycielek :/

Gość to ja zatrzymaj mnie
miej to w dupie

Gość żyć mi się nie chce
spierdalać wredne chujki !

nie myśl o tym tylko o tym co ci się chce i daz do realizacji

Gość żyć mi się nie chce
podszywaczu, kiedyś ty staniesz przed wyborem żyć czy nieżyć, życzę ci takiego samego poczucia humoru. najłatwiej mówić malkontent - najłatwiej jest mówić Zegnam

jestesmy tym czym sa nasze mysli; napraw swoje mysli, jezeli jestes nieszczesliwa, to dlatego, ze nieszczesliwe sa twoje mysli; oczywiscie na to JAK myslimy wplywa wiele czynnikow, ale w glownej mierze na to CC myslimy wplywamy my sami; moja rada na poczatek ---> za kazdym razem kiedy pomyslisz raz negatywnie, pomysl 3 razy pozytywnie!!! jezeli bedziesz konsekwenta to : -albo przestaniesz negatywnie myslec z lenistwa (nie bedzie ci sie chcialo szukac pozytywnych mysli) -albo najzwyczajniej oduczysz sie negatywnego myslenia, zastepujac je pozytywnym! tak czy inaczej, osiagniesz zamierzony cel.

Gość idzie jesien
ja tez aczynam miec depresje, czuje sie beznadzijnie... maz od 7 do 20 w pracy :-( ja pracuje na pol etatu...tesknie za nim, ale jakos stram sie myslec pozytywnie, ze go mam, ze kocham... skupiam sie na TYM CO POZYTYWNE, NA MILOSCI, RADOSCI... szklanka moze byc w polowie pelna, albo w polowie pusta! zalezy jak postrzegamy! to chyba najbardziej madre zdanie! SZCZERA PRAWDA.

Gość żyć mi się nie chce
nie mam sily juz byc optymistka, cale zycie bylam optymistka, cale zycie myslalam pozytywnie. W najgorszym bagnie potrafilam znalezc pozytywne cechy. Juz nie mam sil. Za duzo na jeden raz. Zero zrozumienia, nie mam nigdzie oparcia, juz nie daje rady odpierac atakow, nie mam sily wymyslac pozytywnych rzeczy. Nie mam sily. Duzo tu widze wesolych ludzi, którym się wydaje, że, nie wiem co im się wydaje. Nie są świadomi tego, że ich durne teksty w tym momencie mogą mnie dobić. W domu mam leki i znam się na nich. Wystarczą dwie tabletki i co? I ktoś mi powie pa. Zyczę wam takiej radości na kilka minut przed.

Gość posłuchaj se
boba sinclara - world hold on, przy takiej piosence rozwiewają sie wszystkie czarne chmury nad głową i znowu swieci pelne sloneczko, piosenka jest b. dobrym "terapeutą" nawet jak masz depresje:) wystarczy ze tylko przesłuchasz raz...to od tego momentu bedziesz puszczac non stop zeby tylko nie dopuscic do zlych mysli:P

wyrzuć to z siebie, odreaguj a potem zmień coś w sowim zyciu - otoczenie, znajomych, cokolwiek skoro to w czym tkwisz nie generuje zadnych poztywnych wrażeń - zmień to mam to samo co Ty

Gość żyć mi się nie chce
przerabiałam już terapię piosenkami, przestała na mnie działać

Gość żyć mi się nie chce
nie mam siły bić się o coś nowego. Biłam się już tyle lat.

Gość pomodl sie....
po prostu pomodl sie.............. do Tadeusza Judy.... patrona spraw beznadziejnych i trudnych... do Matki Boskiej................ ona zawsze wyslucha i pomoze......... uwierz mi....

Gość żyć mi się nie chce
dziękuję dobrym osobom, że starają się pomóc. Tak mało ostatnio w życiu spotykam osób. Błąd, ja już wogóle nie spotykam osób, które w jakikolwiek sposób chciały mi pomc, tylko żądają pomocy ode mnie. Ja już nie mam sił.

Gość żyć mi się nie chce
pomodle się.

pomysl, ze skoro jest juz tak zle, to moze byc juz tylko lepiej. Czasem celowo siegamy dna, by moc sie od niego odbic. Pozwol sobie na reset, przestan bic sie, martwic, przejmowac, pozwol sprawom isc swoim nurtem, bez twojego udzialu, ty tylko sie przygladaj. Zauwazysz, ze wszystko sie rozwiazuje, bez twojej walki i twoich nerwow. Tylko pozwol sobie na chwilowa obojetnosc, na wylaczenie sie z nurtu i obserowowanie tego, co sie dzieje. Nie odbieraj sobie zycia w chwili, gdy za chwile wyjdzie dla ciebie slonce :) pozdrawiam

olej ich - mysl o sobie i nie pokazuj jak Ci zle, chyba, ze masz przyjaciela

Gość żyć mi się nie chce
mia pięknie to zostało opisane. Dziękuję ci bardzo.

Gość nessuno
Na zadnym forum nie znajdziesz pomocy, tak jak w prawdziwym zyciu nikt ci nie pomoze. Licz tylko na siebie

:) uwierz, kiedy zaczniesz koncentrowac sie na swoim dobrostanie wszystko nagle magicznie rozwiaze sie bez twojego udzialu. Poczujesz wielka ulge, ze nie wszystko jest na twojej glowie :) bedzie dobrze, wierze w to. Bog daj nam wiele prob, ale zawsze na miare naszych sil. pozdrawiam i trzymaj sie cieplo :)

Gość Tez chcialam sie zabic
poznalam chlopaka i mimo ze nie czuje zby byl tym jedynym to jednak odwrocil moja uwage od samobojstwa o 180 stopni, gdy go nie ma przy mnie nawet chwili jest okrpnie dolujaco smutno i powracaj dawne mysli, a dlacego? bo jak sie jest samemu to sie tylko o sobie mysli i wtedy glupoty przychodza do glowy, podsumowujac samobojcy to samoluby, bo ja ktos o innych mysli i innnych kocha to nigdy sie nie zabije