Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jonka

Higiena intymna w młodym wieku

Polecane posty

Powiedzcie mi drogie Mamy, co używacie do podmywania wrażliwych pupek Waszych córeczek? Ja mam niespełna dwulatkę i coraz częściej się zastanawiam, czy nie podmyć jej czymś innym, zamiast płynu do mycia ciała dla niemowlaków.

moje córki (5 lat i 4 lata) są myte plynem do mycia ciała dla niemowląt i małych dzieci... ostatnio zauważyłam w \"dziecku\", że pojawił się preparat o nazwie Gyntima, dla dziewczynek od 3. roku życia do okresu dojrzewania :) jak gdzieś spotkam kupię i wypróbuję...

Dzięki :) Ja też widziałam ten artykuł, ale moja mała jest jeszcze chyba za mała...

Gość tak sobie rozmyslam....
Wydaje mi się, że chyba najlepsze są preparaty do mycia dla małych dzieci. Jest coraz więcej produktów wszelkiego rodzaju (kosmetycznych) na rynku, ale tak naprawdę wydaje mi się, że coś zupełnie odrębnego do higieny intymnej powinno się stosować od okresu dojrzewania. Ja osobiście stosuję Lactacyd femina i uważam, że jest rewelacyjny. Pozdrawiam

Hmmmmmmmmm, nie myślałam o jakiś specjalnych preparatach. Jonko, a skąd taki pomysł?

Dobry płyn wystarczy. Ja używam anty alergicznego z hipp. Jestem mega zadowolona. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.