Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polo

VW POLO 1,9 SDI2002r

Polecane posty

Gość hheheheheh
Ten co Ci podalam jest w tych granicach, tylko rocznik nie ten. Sorry. A co Kolega poleca oprocz tego Golfa?

Gość Polo
To czarne cudo śliczne ale nie ma klimy. A ja się uparłam na klimę bo jak sobie przypomnę tegoroczne lato, korki, topiący się asfalt i moją astre bez klimy to ...

Gość hheheheheh
Fajna ta Alemra. No i zawsze to Nissan :) Wiec mniej klopotow.

Gość hheheheheh
A nie mona zainstawlowac klimy?? A ten samochod to duzo taniej niz twoj limit wiec powinno byc ok :)

Gość Polo
mąż nie chce słyszeć o francuzach, almera też mu nie pasuje ...

Gość hheheheheh
A moze Toyotka Yaris? Widzialam gdzies ogloszenie za 4 drzwiowa 2002 rocznik 24 000 zl. Moge poszukac jak chcesz.

Gość Polo
toyota yaris nie bardzo mi się podoba, taka trochę kwadratowa ... ale jestem wybredna :-)

Gość hheheheheh
No tak, ale to jest Toyota :) A wiesz te modele z 2006 roku nie sa takie kwadratowe, sa fajne oble. No ale kosztuja duzo wiecej. A przeciez tez Polo co znalazlas tez jest kanciaty? No ale rozumiem ze jestes wybredna, ja tez.

Gość hheheheheh
Albo Toyota :P

Gość hheheheheh
Ja tyko troszke :)

Gość Polo
Nie mam innego wyjścia będę szukać dalej. Dzięki za pomoc. Liczyłam na opinie użytkowników ale chyba nikt na Kafe tym nie jeździ ... :-)

Gość hheheheheh
No tak ale chyba nie powiesz mi ze technicznie Polo jest lepsze od Toyoty??Zreszta to nie autko rodzinne, tylko dla kobietki.

technicznie Toyota jest ciut lepsza od Polo i zapewne mniej awaryjna :) ale z kolei gdyby porównać ceny części, to z pewnością korzystniej wypada Polo także remis :)

Gość hheheheheh
Hehehe, ok. Mam wrazenie ze jezdzisz VW :P

Gość Polo
Uciekam. Dzięki za pomoc. Lecę na otomoto pogrzebać trochę ;-)

Gość Peppone
Widzę że w ogłoszeniu sprzedawane są 3 sztuki polo. Oznacza to, że są to fury poleasingowe sprzedawane przez jakąś firmę. Niestety służbowe samochody są często maksymalnie katowane (bo przecież jak auto nie moje to mogę je zarżnąć) i trzeba z nimi uważać!

Gość gość
Ja bym wybral SDI niz TDI jeden i drugi to glosny traktor przy czym SDI jest mniej zawodny. Dla mnie idioci kupuja TDI duzo bardziej zawodny niz SDI tak samo głośny i wieksze spalanie o 0.5-1 litra. Jak chcesz miec komfort i niskie spalanie przy takiej samej awaryjnosci to bezyna+gaz i lepiej wychodzi niz ten glupi TDI. Poza tym duzo łatwiej znalezc benzyniaka z malym przebiegiem i w dobrym stanie niz diesla zarowno tdi jak i sdi.