Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

sex analny - nurtuje mnie to wciaz

Polecane posty

Gość zastanawiam sie

Od razu napisze ze nigdy nie doswiadczylam ( i nie mam zamiaru)tego rodzaju sexu, ale tez nie mowie ze to jest zle;) Mam tylko jedno pytanie. Powiedzcie czy jak on w Was wchodzi czy nie myslicie ze moze w srodku byc troche pozostalosci po jedzeniu (ladnie mowiac;))? Ja rozumiem ze kobietki sie myja, ale tam w srodku jak to jest? Tylko bez zartow prosze:)

Gość zastanawiam sie
jak bez zartow to nie ma chetnych:O?

Gość no co ty są
jasne, że tam sa pozostałości, przecież ich krasnoludki nie wyniosły, dlatego niektórzy przed takim "seksem" robią lewatywę.

Gość lewatywa to bzdura

Gość zastanawiam sie
no wiec jak to jest:O?

ja robie sobie lewatywke, kupuje taka za 5 zl w aptece przynajmniej nie musze sie pozniej zastanawiac czy aby cos niefajnego sie nie przyklei do gumki ;)

Gość KX 513
... hmm ciekawe, czy propagatorzy anala zastanawiją sie jak za pare lat uprawiana sexu w taki sposób będą sprawały sie zwieracze odbytu:), heheh chyba nie:)!!! To ja was oświece, ku przestrodze, że może nie byc z nimi za wesoło:) i moga nie spełniac w pełni własciwych sobie funkcji:). wiec jeśli za jakiś czas wasz partner bedzie miał "ziejący odbyt":) albo co gorsze nie bedzie mógł powstrzymać kupci w pupci, to będzie dopiero jazda...:)

Gość zastanawiam sie
hmm - jak czesto to uzywasz? bo jak np kilka dni temu a dzisiaj, w tej chwili zapowiada sie ostry sex to tez o tym nie myslisz?? Pytam bo sie na tym nie znam;)Dla mnie pupa sluzy do innych celow:P (do bicia np;)) Po drugie nie wszyscy takie cosik w aptece sobie pewnie kupuja:)

no wiesz, ja nie uprawiam anala tak jak zwyklego sexu rzadko to robimy to jest taki specjalny sexik;) zazwyczaj gdzies na wyjezdzie kiedy mamy pelen luzik i w ogole poprostu musze sie dobrze czuc tego dnia i miec ochote na takie igraszki:) zazwyczaj lewatywke robie sobie z godzinke przed...

Gość Anal jest
fajny, ale nie do konca. Kobitka musi byc bardzo odprezona, wtedy jest ciekawie. Szukamy chetnych Pan na sex, sponsorujemy wyjazd do Niemiec. Tylko fotooferty info: paraniemcy@wp.pl

Gość zastanawiam sie
ja naszczescie mam faceta ktoremu ten rodzaj tez nie odpowiada, chociaz nie jest jakims aniolkiem w lozku;) Wczoraj znowu z nim rozmawialam na ten temat. Powiedzialam ze jak jest ostar jazda to chcialabym sprobowac, ale zaraz mi przechodzi;) bo rozum mi mowi co innego i jakby przyszlo co do czego to chyba bym zrezygnowala, a on na to z powazna mina ze on nie chce nigdy:) Mam tylko nadzieje ze kiedys mi sie nie odwidzi( mam troszke ponad 20lat) a jemu dalej nie bedzie zalezalo:P Hmm dziekuje za odpowiedz, zastanawialam sie wlasnie czy wszyscy task z miejsca sie za to zabieraja czy sa jakies czynnosci poprzedzajace;)

Gość Bugsy
Date: 4 August 2005 Day of Week: Thursday Time of Day: 19:00 Type of Visit: Incall Time Spent: 30 mins Price: 80 Her Place: A run-down corner terrace house on a busy street. Odd Smell, like a previous punter had water or hard sport and they tried to overdose the place with some spray fragrance. Description: Petit, slim, short hair lady, looks slighty similar to Annie Lennox. Comments: Maid says I have to wait for 5 mins, but end up waiting for 20 mins before the previous punter left. Opt for cum-twice, oral without. Good oral but no deep throat. When she get on to ride me, I noticed some percular cloth in her virgina or bum, and she kept using her hands to cover the area. Switch her to missionary , and noticed her bum hole is stuffed with bandage cloth. I suspect she have make been injured by the previous punter in an A-Level session. Lost interest and left. Feel sorry for the girl, but she & the maid should have stopped accepting any punters if she is in that condition. I won\'t be returning ... Recommended: No Would You Return: No

są drogi na których obowiązuje ruch jednokierunkowy:-D ,ale jak widać przepisy są po to ,żeby je łamać.Tak to już jest na tym świecie poukładane ,że większość facetów ma na tym punkcie pierdolca...

Gość gottaka
lewatywa długo namawiałam to takiego seksu męża , miał opory. Robimy to czasem i bardzo to lubię

Gość pisarz hobbysta
jak zwykle najwiecej maja do powiedzienia ludzie ktorzy nigdy tego nie robili. standardowa przypadlosc naszego spoleczenstwa. kazdy jest ekspertem... glownie od tego od czego nie ma pojecia! nie sadzicie ze na takie tematy powinni sie wypowiadac tylko doswiadczeni ludzie? a teksty ze "co jest tylko od czegos i od niczego innego" sa kretynskie! macie jakas instrukcje obslugi czlowieka? wszystko jest do tego do czego sie tego uzywa rozumiecie? rownie dobrze mozna sie zaczac zastanawiac czy uderzanie pilki glowa nie jest chore, poniewaz glowa nie sluzy do uderzania w nic, a wrecz przeciwnie (potencjalne wstrzasnienie mozgu).

Gość do hobbysty
skoro jesteś taki liberalny,to wnioskuję ,że posuwasz kobitki w ucho, nos i pewnie w pępek-bo to też badź co bądź dziurka :-P kanibalizm pewnie też nie jest Ci obcy...hobbysta od siedmiu boleści....