Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak 24

moje doswiadczenia z dziewczynami i wnioski

Polecane posty

Gość chlopak 24

Prostytutka niewatpliwie jest lepszym wyjsciem od zony (takze prostytutki, ale zakamuflowanej). Z moich doswiadczen wynika, ze aby utrzymac przy sobie na dluzej dziewczyne, trzeba na nia wydac dosc duzo szmalu (czesto idzie to w tysiace zlotych). Musisz byc koles maszynka do robienia szmalu. Jest to rachunek troche nie uczciwy. Co dostaje sie od babsztyla z powrotem? Najwyzej mozna babsztyla podupczyc . Z moich doswiadczen wynika, ze pogadac z babsztylem to i tak nie da sie o niczym, najwyzej sa to dyskusje typu "nudno mi", albo, "czy ladnie mi w tej kiecce", itd. Takie 'ciekawe' dyskusje mozna z nia prowadzic. Babsztyl nie ma zadnych zainteresowan, najczesciej 99% tej populacji swe zycie sprowadza do kwestii "jak wygladam" i do kwesti 'jestem ladniejsza od tamtej, czy nie'? Albo do kwestii, "czy jestem gruba"? Nic poza tym gabczastego mozgu babsztyla nie interesuje. Ze swoimi kolesiami to moge sobie pogadac o roznych rzeczach, a z moim babsztylami o niczym. Nawet jak powiesz babsztylowi, ze jest glupia, to najczesciej nie szkodzi. Mojej siostrze mowie codziennie ze jest glupia, ale to po niej splywa jak woda po gesi. Natomiast jak zartuje ze ona tyje, to wtedy nagle strasznie sie zaczyna interesowac tym "szalenie interesujacym" tematem. Nawet jesli babsztyl pojdzie na studia, to nie ulegajmy zludzeniu, ze babsztyl robi to z milosci do wiedzy. Nie, babsztyl robi to z milosci do szmalu (liczy ze studia pozwola znalezc intratne zatrudnienie). Zatem poza rznieciem ich nic nie mozna od nich dostac ciekawego. Ale ten rachunek nie oplaca sie. Z dwoch powodow. Po pierwsze, trzeba na nia zarobic jakies (najczesciej dosc duze) pieniadze. Czesto trzeba nawet harowac w dwoch pracach, aby babsztyla usatysfakcjonowac. Inaczej babsztyl szantazuje, ze odejdzie. A teraz porownajmy te koszty do prostytutki. Rzniesz sobie (zalozmy) 4 razy w miesiacu (co z reguly wystarczy). Zalozmy, ze kurwa kosztuje cie 100 zlotych. Mnozac przez 4 wychodzi ci 400 zlotych miesiecznie. Nie duzo, tyle ile trzeba. Nie przeplacasz, jak w przypadku zony, ktora czesto wymaga od ciebie duzych zarobkow, o wiele wiekszych, anie da ci wiecej jsak prostytutka. Inna korzyscia prostytutki nad zona jest to, ze zona starzeje sie. Kurwa nie. Zawsze mozna sobie wziac zmienic kurwe na mlodsza. Zona po 20 latach malzenstwa jest juz brzydkim babsztylem, czesto tyje, zrzedzac wzbudza obrzydzenie. Natomiast kurwa zawsze jest do wymiany na mlodsza. Zatem nie tylko tansza, ale zawsze mloda. I nigdy nie odmawia. Musi dawac, bo placisz i wymagasz, bez tego calego szantazu emocjonalnego. No i poza tym nie przeplacasz. Oto dowod, ze kurwa jest o wiele lepszym wynalazkiem ludzkosci, niz staroswiecka i smieszna instytucja malzenstwa (ktora i tak nie sprawdza sie, patrz wiele rozwodow). "

Gość niestety jest
duzo w tym prawdy;( Typowa kobieta tylko by wydawała pieniądze, oczywiście nie swoje:) A jedynymi tematami rozmów przeciętnej kobiety to kosmetyki, dzieci, seriale w telewizji i tyle;(

A ja to Ci powiem że płytki jesteś i dlatego trafiałeś na płytkie kobiety. Albo sam je spłycałeś.

Gość 123456654321
jak się nie ma argumentów to pozostało wyzywanie od nienormalnych;(

Gość chlopak 24
wszyscy faceci sa tacy hehe :D

Gość maleeeńka
a ja myślę, ze jakaś kobieta Ci w zyciu wyrzadziła straszną krzywdę. Zeby własnej siostrze mówić ,że jest głupia...!!! tego nie skomentuję. CIeszę się ,że jeszcze nie spotkałam nikogo takiego jak ty naswojej drodze.... bo chyba bym przestała wierzyć w ludzi! powodzenia w burdelach... bo pomimo iż tam płaciszi wymagasz to odrobina kultury by się przydała!!!

Gość chlopak 24
eee tam po prostu widze jak jest

Gość i jeszcze
tak bardzo chcesz, zeby reprezentowal Cie szmal? no i dobrze, skoro Ci to daje szczescie, to korzystaj sobie z uslug prostytutek :) widac nie masz zbyt wielu wymagan...

Gość chlopak 24
naprawde zwiazki sa nudne juz to przerabialem

Gość maleeeńka
może potrzebujesz urozmaicienie... prponuje związek z facetem :) będziesz miał z głowy dyskusje na temat wygladu i tuszy :) aj faceci!! a czego wy oczekujecie od kobiet?? jesli facet jest płytki o o czym mozna z nim rozmawiać??!!!

Gość chlopak 24
malenka nie jestem gejem ja tobie proponuje zosdtac lesba bedziesz miala o czym pogadac z kolezanka (partnerka)

Gość chlopaku
moje zwiazki nie sa nudne, hmmm ciekawe, z czego to wynika :D

Gość On ma rację
On ma rację a Wy kobiety nie chcecie tej gorzkiej piguły przełknąć. Nie widzicoe tego że tak jest w małżeństwie bo wam wygodnie jak ktoś wam dokłada do waszych zachcianek.

Gość chlopak 24
z tego ze jestes latwa

Gość maleeeńka
czy masz żonę? czy tworzyłes tylko przelotne związki?

taaaak, najlepiej to zaszufladkowac ludzi. nadajecie na te kobiety a i tak chcecie z nimi byc. i w druga strone tak samo. wszyscy faceci sa zli, wszyscy mysla tylko o dupceniu (czego przyklad dal nam autor topiku), zdradzaja.... niewiadomo co jeszcze. dobrze ze wierze jeszcze w dobrych ludzi. dobrze ze moj facet jest inny niz ta cala wiekszosc. dobrze ze sa ludzie tacy jak ja, ktorzy nie mierza swiata w pieniadzach. na marginesie, nie wszystkie malzenstwa sa nieszczesliwe, nie wszystkie kobiety zdradzaja, marudza, mysla o kasie i kosmetykach.... nie kazdy mezczyzna woli mlodsza i ladniejsza, nie kazdy jest na tyle plytki by szczescie swego zycia odnajdywac w burdelu za 400 zl miesiecznie :)

Gość chlopak 24
nie bede sie zenic bo nienawidze tego nie lubie tez dzieci

Gość chlopaku
Przytoczyles czyjes slowa (widac po Twoim stylu, ze osobiscie nie byloby Cie stac na dluzsza wypowiedz), ze kobiety sa nudne i nadaja sie tylko do seksu. Interesujaca znaczy dla Ciebie latwa? Nie dziwie sie, ze fajne babki mijaja Cie szerokim lukiem...

Gość maleeeńka
skoro nie zamirzasz się zenieć to tym lepiej dla kobirty, ze nie wspomnę o dzieciach

Gość szok w trampkach
popieram cutedevil. Ja nigdy nie pomyślałem o swojej kobiecie tak jak Ty. Choć niejedna mnie zraniła. Tak naprawdę miłość jest bardzo ciężko znaleźć, stąd tyle nieszczęśliwych par. Nie wszystko kupisz za pieniądze.

Gość On ma rację
a może tak maleeeeńka rzowiniesz pojęcie "faceci są płytcy" wiesz bo to brzmi: "a dlaczego tak"? a Ty na to "no bo tak"

Gość ewaa..ewaa
ja jestem kobietą, a zgodzę się z autorem :) baby są ogólnie rzecz biorąc głupie, nudne i sztampowe... dlatego wolę facetów :) nie mam koleżanek, nie lubię dziewczyn, ich rozmowy są płytkie i żenujące, ciągle chichoczą popukując się łokciami, są cwane, kapryśne i marudne Do tej pory spotkałam tylko jedną dziewczynę inną niż takie. Szkoda że już nie mam z nią kontaktu.. PS : Jestem hetero.

Gość dobry babsztyl nie jest zły

Gość maleeeńka
Generalnie co do płytkości facetów - to raczej miałam na myśli utora, który za grosz nie ma szacunku do kobiet. Nie wiem z czego to wynika. Dla niego kobieta to tylko maszynka do sex'u - najlepiej odpłatnie by nie musiał zbyt długo z nią rozmawiać. nie wiem z czego wynika takie podjeście do kobiet. Widać facet jest osro zakompleksiony. Czy rzeczywiscie kobiety są tak zepsute że tylko kasa, kasa ,kasa?? owszem pieniadze są ważne w życiu, ale najwazniejsza jest zaradność męzczyzny i pomysł nazycie a nie bierność.... mam nadzieję, ze spotkasz jeszcze kobietę która zmieni Twoje poglądy i tego Ci życze

Gość 4444444tttttttttttttt*
, ale najwazniejsza jest zaradność męzczyzny i pomysł nazycie a nie bierność.... to samo mozna powiedziec o kobietach, tez powinny być zaradne a nie tylko oczekiwać że facet je będzie utrzymywać 😡, popatrzcie również na siebie. Nie mozna mieć wymagań tylko od kogoś, od siebie też się powinno;)

Gość maleeeńka
pisałam o sobie. Jednak widze, ze coraz częściej kobiety stawia na niezalezność! ja sobie np nie wyobrażam być zalezna finansowo od faceta ! I teksty typu, że babsztyle leca na kasę są grubo przesadzone!