Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala****

69

Polecane posty

Gość tralalala****

nie krepuje was??

Gość bzykanie...
w czym:D

Gość tja......
a dlaczego by miało krępować??

69 to swietna sprawa, ja to bardzo lubie bo minetka z tej \"innej\" strony bardziej mnie podnieca a do tego lizanie faceta w trakcie tez jest dodatkowym plusem.....mniam

Gość tralalala****
no mnie jakos krepuje, nie kochałam sie z facetem, oral jak najbardziej, ale 69 proponowany przez mojego chłopaka troche mnei krepuje, tzn krepuje mnie, ze jemu nie spodobałby sie widok mojej "szparki" z takiej perspektywy ..:)

Gość bzykanie...
spodoba sie na pewno;)

Gość tralalala****
ale ja mam szparke w poprzek :-(

Gość tralalala****
spodoba nie spodoba, byle by mi dobrze było... :D ale ze mnei egoistka:D

Gość a ja nie rozumiem
stwierdzenia ze sie jemu moze nie spodobac:O Ja uwielbiam ta pozycje. Mam troszke nadwagi ale tez nie rozumiem zmartwien innych kobiet ze one przy facecie nie paraduja nago bo sie wstydza. Sex to sama przyjemnosc, a skoro jestem z ta osoba (z zalozenia na dluzszy czas jesli nie czle zycie) to czemu mam sie krepowac i wstydzic:)?

jesli chodzi o widok szparki z tej perspektywy to wlasnie ponoc on jest jeszce lepszy:):) tak mi mowi moj facet, tzn bardziej go podnieca wodok calosci:)hehe

Cała prawda o 69 Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to sprobój się jakoś wystraszyć. Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupil sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekającą nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił, żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze

Gość tego nie slyszlam
dobre:D

Gość naśmiałam sie
znam ale dobre:D

Nie przepadam za tym ... nie mogę się skoncentrować na: a) robieniu męzowi dobrze, b) odczuwaniu przyjemnosci (albo jedno albo drugie) :P

Gość eleen
no widzicie - sedno sprawy - zgadzam sie albo jedno albo drugie - nie umie msie podzielic za bardzo a czasem zaciskam zeby jak mi dobrze..wiec moze lepiej nie;) choc pewnie facetow to kreci.znaczy wiem ze kreci bo poprzedniego krecilo.z nowym nei chce probowac cos - za malo bylo fajnie z poprzednim :/

Gość speed
moim zdaniem wiekszość facetów to kręci.Cudownie jest mieć przed sobą szparke do pieszczenia i w tym samym czasie być lizanym.poza tym mozna łatwo poszeżyć pole do pieszczot bo jak na dłoni jest druga dziurka....