Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana Asia

Po raz pierwszy skończył we mnie ,biore tabsy ale boje sie bardzo

Polecane posty

Gość załamana Asia

chlopak zostawil wszystko we mnie choc ja wcale mu nie mowilam biore tabsy 1 opakowanie wzielam dopiero 15 tabletek , wiem ,ze chroni od 1 dzis wypilam 1,5 litra napoju tiger ,energetyzujacego zawiera spora dawke kofeiny i tauryne dlatego boje sie , niby nie pisze na ulotce o kofeinie ,ale boje sie :( ,ze poszlismy na calosc za 6 dni skoncze opakowanie tabletek :( zaczynam wielkie odliczanie do oczekiwanego okresu :( odpisz

Gość oj jaka ty po..

Gość gugiuoyo
przestan sie bac, nie masz powodu

Gość załamana Asia
kurde no moze i jestem zestresowana ,ale pierwszy raz skonczyl i naprawde sie boje , bo bioore tabsy ,zeby bylo ok i bez wpadki , mam nadzieje ,ze skonczy sie happy endem ta historia, tylko czy kofeina moze miec wplyw na tabsy i tauryna zawarte w napoju Tiger ?? Biore cilest :( dziekuje za odpowiedzi ,a zwlaszca za tą przyjemniejsza ..piszcie kochani

Gość kola --------
:O

Gość oj ty
co ty glupia jestes czy udajesz!!!!!!!!!!! po to bierzesz by moc kochac sie na calego czyzby lekarz cie nie uswiadomil hihihi!!!!!!!!!!!!a co ma napoj energetyzujacy do skutecznosci tabletek, ja tam biore tabletki 4 lata a co drugi dzien pijr red bulla

Gość oj ty
i w ciazy nie bylam a jak tak sie boisz to po co ty bierzesz pigulki trzeba bylo zamiast tabletek uzywac prezerwatyw , chyba ze tez bys sie bala ojojo, mam pomysl najlepij nie uprawiaj sexu to bedziesz pewna ze nie zajdziesz w ciaze

takim osobom niczego nie da sie powiedzieć, bo i tak nie uwierzą... :| właśnie po to bierzesz tabletki, zeby twój facet mógł kończyć w tobie :| a kofeina i tauryna nie obniżają skuteczności tabletek. skoro wykazałaś sie już umiejętnością czytania to teraz postaraj sie czytać ze zrozumieniem. skoro na ulotce NIE MA wymienionych tych składników jako powodujących obniżenie skuteczności tabsów to widocznie NIE OBNIZAJA one ich skuteczności... takie to skomplikowane?

Gość um
dziewczynko ile ty masz latek?? 15?? mozesz sobie nawet wlewac sperme wiadrami jak bierzesz tabsy i nic ci nie bedzie....

Gość załamana Asia
oj ty ❤️ i desire , troszke mnie uspokoiłyście tzn :) w pelni,a niektore z Was , nie musicie sie od razu wyżywac, mam 20 lat ,gdybym miala 15 chyba lekarz nie wypisalby mi tabsow, proste i logiczne poza tym wiadomo ,ze biore aby nie wpasc :)

Gość alek
pani doktor mowila (tylko ze o plastrch, ale to wlasciwie to samo) ze nawet alkohol nie szkodzi (w przypadku tabletek najwyzej jesli sie zwymiotuje), wiec kofeina chyab tym bardziej). Tylko nie mozna w zadnym razie palic, ale to z innych przyczyn niz skutecznosc

Gość mam podobny problem
ja mam założony plaster ale tak bardzo boje sie ciąży że nie pozwalam aby skończył w środku wiem że to głupie ale przecież tabsy lub plastry nie mają 100 % skuteczności

Gość To po co żrecie tabsy
odpuśccie sobie, ja biore tablety ale nie robię sobie schizów

Gość alek
nie maja 100% tylko jesli sie je niewlasciwie stosuje, albo nie rozumie ze jak sie zwymiotuje to mozna zwrocic tabletke . a prezerwatywy sa jeszcze gorsze, ani to wygodne, ani przyjemne, ani tak naprawde skuteczne, ejsli sie ich caly czas nie pilnuje (takie mam przynajmniej wrazenie)

Gość mam podobny problem
masz prawo sie wkurzać ale możesz tez zrozumiec inną kobiete

Gość załamana Asia
całe szczescie ,ze sa osoby które mnie rozumieją ❤️

Gość alek
ja jeszcze nie zaczelam stosowac, ale znajac mnie, tez na poczatku bede "panikowac"... dlatego rozumiem :) przy "spokojniejszych" rzeczach potem panikowalam :)

Gość czy dobrze rozumiem
nie poweidzialas mu, ze bierzesz pigulki, a on spuscil sie w Ciebie tak bez pytania, niczego? Nieodpowiedzialny gówniarz!Nawet mu do glowy nie przyszlo, ze tak bez zabezpieczenia, to mozna wpasc? Gdybys nie brala tych pigulek, to bys dopiero teraz miala stresa przez tego dupka.

Gość oj ty-do zalamanej Asi
powiem ci jeszcze jedno naprawde mozesz byc spokojna !!!pamietaj ze tabletki chronia cie w 99% ale musisz pamietac ze ich skutecznosc jest zmniejszona wtedy gdy np. bierzesz silne antybiotyki np. tetracykliny... lub inne z grupy penicylin a zreszta masz w ulotce a talze gdy masz biegunke ,wymiotowalas itp pozdrawiam papa

Gość załamana Asia
nie nie kochana :) wiedzial,ze biore ,ale nei rozmawialismy tez wczesniej ,ze moze skonczyc we mnie i zbulwersowala, sie jak spytal jak sie czuje, bo skonczyl we mnei wlasnie .. caluski piszcie na topicu

Gość załamana Asia
oj ty-do zalamanej Asi -- dziekuje bardzo za wypowiedz kochana ❤️

Gość 19 latka
ja nie rozumiem.. jak juz sie rozmawia to o wszystkim.. co dotyczy seksu.. Wiedz ze naprawde dzialaja od 1 i jak nie zwymiotowalas lub nie ... to serio zabezpieczona jestes.. ja sie kocham do konca juz od roku od 1 tabletki. Tez mialam schizy ale rozmawialismy o wszystkim:0

jak bedziesz miala jakies pytania to mozesz napisac na maila odpowiem asia291@buziaczek.pl

ja biore tabletki juz 4 lata cos o tym wiem a przeboje tez mialam na poczatku ale terz juz wiem duzo i sie nie martwie

Gość załamana Asia
dziekuje kochane za wpisy ❤️ oj ty-do zalamanej Asi - jutro napisze Ci kochana maila ❤️ miłej nocy dziewczyny

Gość hmmmm janka
hmmm o tez ostatnio chlopk sie spuscil we mnie oczywiscie to bylo omowqione i ok..... ale ja to tez schizuje.. bo tu wolniejszy stolec, godzinne spoznienie itd..... ale doczekalam sie krwawienia z opdstawienia... czyli ze jesli krwawienie bedzie dosc obfite to nie am co si ebac ciazy tak?