Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdeczka***

potrzebuję rady odnośnie mojego męża

Polecane posty

Słuchajcie!!!:) Ostatnio oglądałam faaaajny program o tym jaki powinien cyć prawdziwy mężczyzna :);) i wypowiadał się pan Skiba, powiedział coś co doskonale nas kobiety opisuje....;) Powiedział,że same nie wiemy czego chcemy bo chcemy faceta,który (cytuję;) ) \"potrafi w mordę dać\" :D \"ale zaraz po tym jak da w mordę powinien nam czytać poezję !!\" Trafił w samo sedno,co?:D Autorko z dwojga złego...lepszy facet zbyt wrażliwy niż gruboskórny i nieczuły macho.....Zgodzisz się ze mną?:)

Nieprawda. taki romantyk i nie taki co to w mordę da. Ale stanowczy taki co ma zdanie, mądre nietakie na przekór by tylko było. I nie da sobie w kasze napluc, kobietom tym bardziej. pamiętam mojego jak był bystry i mówi; a te opadające portki to był cios ponizej pasa. jak wysmienicie rozpoznał, ze kobieta starała sie odwrocic ich uwage i zaczeła robic cos innego. Kokietowac. Sa tez inne baby takie co kokietuja, ale płaczem i łzami i takim; jakiego mnie boze stworzyłes takiego mnie masz. Pamietam jak uroda a nie umiała spiewac byla dla niego nieatutem. Panienka nie przechodziła dalej. i umiał bronic swego zdania. ceniłam te ceche:) w nim:) i to samo ma byc ze znajomymi, ktore umieja uspic czujnosc wyrachowaniem. Im tez trzeba ostryc slow, takich jakie mial to tych 15 letnich dzieci:) a tymi starymi babami sie przejmuje? wrazliwosc mlodej osoby jest wieksza i kruchsza niz starej baby:)

Gość ignorancja
Ach! My kobiety! Mamy lagodnych, chcemy twardzieli i odwrotnie. Pamietam, jak dawniej mowilam, ze mojego meza nic nie jest w stanie wyprowadzic z rownowagi i zloscilam sie, ze zawsze ze wszystkim mi ustepowal. Teraz wsciekam sie, ze jakis taki nerwowy sie zrobil (taka praca). I badz tu czlowieku madry i pisz wiersze:O

a jesli tak to pardon:) dał w mordę argumentem czasem to bardzo wiele daje:) jakos intelignecja jej siła mnie kręci:)