Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiszMaszka

Obstawiajcie wasze typy na finałową 10 MISS WORLD!!!!!!!

Polecane posty

Gość zimbabwe
świnski ryjek zimbabwe :P ale taki typ kobietki widocznie sie tam podoba

Gość one night
1.Indie 2.Wenezuela 3. Czechy 4. Boliwia 5. Liban 6.Ukraina 7.Turcja 8.Jamajka 9.Sri Lanka 10.Tajlandia Poza tym i tak uwazam ze walka rozegra sie miedzy dwiema pozerkami - z wenezueli i z indii, widac ze są faworytkami, straszne ważniary, wożą sie...ta z indii w futrze paradowała po zameczku w upalny dzien zeby tylko podkreslic jak bardzo jest wazna, chcialabym zeby jakas fajna laseczka utarła nosa tym dwóm!

Gość lisiczkaaaaa
Po dzisiejszych wystepach podoba mi się miss estonii i portugalii :)))

Gość lisiczkaaaaa
1. Rosja 2. Włochy 3. Estonia 4. Portugalia 5. Czechy 6. Hong-kong 7. Indie 8.Wenezuela 9.Panama 10. Ekwador lub Sri Lanka

Gość MiszMaszka
Śledzę filmiki i galerie i teraz moje typy ieco sie zmieniły: 1. Gruzja (przesliczna, nie wychyla sie) 2.Czechy (najpiękniejsza blondynka) 3.Indie (piękno samo w sobie) 4.Hongkong (skrywa sie ale bardzo naturalna, delikatna) 5.Panama (klasyczna piękność) 6. Chorwacja (oryginał) 7.Liban (delikatna) 8. Wenezuela (sztuczna ale ąłdna) 9.Szkocja (pełen luz i dziewczecy urok) 10.Hiszpania (bardzo kobieca, cudo) ew. Bośnia i Herzegowina, Singapur,Rosja a w zakładach najwyżej obstawiane są: Angola i Izrael a także Australia :)

Gość Czeszka
1.Czeszka 2. Ukrainka 3. Tajlandia 4. Wenezuela 5. Indie 6. Polska 7. Angolka 8. Nigeryjka 9.Singapur 10. Słowacja

Gość moj klon
z zimbawe jak na murzynke wcale nie jest taka zła chyba nikt z was nie widział naprawde brzydkiej murzynki

Gość MiszMaszka
:( MOja Gruzinka nie weszła :( A swoją drogą niektóre mnie zaskoczyły - na lepsze i na gorsze...Np. Brazylijka jest ąłdniejsza niz na fotkach a Puerto Rico brzydsza :( Meksykanka sympatyczna ale...zwyczajna, wcale nie piękna! Afrykanki też mnie zaskoczyły! Namibia naprawdę ąłdna :)

\'CZARNOSKÓREJ PIEKNOSCI NIE WIDZIALEM\' W OSTATNIM DZIESIECOLECIU OSTATNIE 3 MISS BYLY CIEMNOSKÓRE.