Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duszyczka niewinna

darmowe nadgodziny!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Duszyczka niewinna

Bardzo prosze wypowiedzcie sie na temat czasu pracy. Jak jest u Was? Czy często zostajecie w pracy po godzinach? Czy Wam za nie płacą? I jaki jest Was stosunek do takiego zajwiska?

Gość Dzuszyczka niewinna
nikt sie nie wypowie?:(

ja się nie powinnam wypowiadać, bo nie zostaje po godzinach, zdarzy się raz czy dwa w roku, ale to wyjątkowo - nie płacą nam wtedy za nadgodziny

Gość Dzuszyczka niewinna
ale uważacie że jest to zjawisko narmalne czy też nalezy z tym walczyć? Ja słyszę często od szefa w formie zarzutu że wychodze punktualnie po pracy:O

Gość Dzuszyczka niewinna
może godziwie zarabiasz! Dla mnie nie jest to normalne. Przecież każdy poza pracą ma tez swoje życie!!!

Gość Dzuszyczka niewinna
to smutne co piszecie. Czyli nie ma szans na normalne życie! Wszystko zależy od pracodawcy czy jest człowiekiem:O Ja nawet nie moge pójść na 2 tygodnie urlopu bo nie mam zastepstwa:O

Gość jabollll
3 godziny dziennie "nadgodzin" w tygodniu, sobota 6 h "nadgodzin", niedziela 6 godzin nadgodzin. W sumie jakieś 120 "nadgodzin" w miesiącu. Niestety personel zarządzający i nadgodziny nie nazywają się nadgodzinami....

Gość tak to w zyciu
bywa Szkotus :)

Gość Dzuszyczka niewinna
trudno jak wszyscy to wszyscy! Trzeba tyrać:O

mi jak szef coś mówi o pracowaniu dłużej niż 8 h to zawsze odpowiadam, że nie chcę naciągać firmy na płacenie nadgodzin i facet nie ma argumentu (wszystko obraca się w żart) no, ale ja sobie mogę na to pozwolić, a nie każdy ma tak dobrze to bardzo przykre, że w naszym kraju nie szanuje się pracownika ale nei martwicie się, może jak połowa wykształconych Polaków wyjedzie za granicę a w Polsce nie będzie mial kto pracować, to się pracodawcom trochę w głowach pozmienia...

gdy robiłam w soboty nadgodziny, gdy zostawalam po pracy... tez nabijajac nadgodziny- w koncu odeszłam i wypowiedziałam sie na forum o wykorzystywanych pracownikach (niestety podajac nazwe firmy) - miałam nieprzyjemnosci- były pracodawca powiedział mi, ze OCZERNIAM i działam na niekorzysc firmy... a ja tylko prawde powiedziałam.... ehhhh WIęc- nie ma po co sie użalać nad sobą, tylko sie cieszyc ze mozna pracowac... Ksiegowa tej firmy radziła mi, zebym poszła z tym do Sadu Pracy, ale za miękkie serce miałam i tylko na forum sie wypowiedziałam a i tak to było duzo za duzo...

Gość Dzuszyczka niewinna
Uważam,że większośc dyrektorów nie ma pojęcia o zarządzaniu personelem. Sieja postrach i myślą, że to zmobilizuje pracownika do pracy. Ja każdego ranka czuję strach przed pójściem do pracy. :(

Gość obserwując ogłoszenia
dochodzę do wniosku, że wyjechała połowa, ale robotników fizycznych z wykształceniem zawodowym (ślusarz, murarz, szwaczka itp....)

Gość Złosliwy Gnom
czuje sie wykorzystywana na maksa a mój szef i tak nie jest zadowolony:O

Gość Dzuszyczka niewinna
ja nie mam:O Zastanawiam sie gdzie sa Inspektorzy PIPU, którzy powinni karać takie postępowanie pracodawców!

Pijawko jak bede chciała to sie wypowiem;) ok? zresztą sie wypowiedziałam. Moge jeszcze raz. Nie znosze swojego szefa, bo mnie wykorzystuje !!!!!

Gość Duszyczka niewinna
Jak pijawko ? :O

Gość Duszyczka niewinna
Masz cos do mnie ???? :(

Gość Duszyczka niewinna
nie podszywać sie!

Gość Duszyczka niewinna
Chyba sie komus topiki popierdzielily :(