Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOMBONIERRA

MIEJSCA DLA WTAJEMNICZONYCH

Polecane posty

Gość BOMBONIERRA

Kochane! Wpisujcie miejsca z całej Polski (większe miasta) typu kluby, puby, ubieralnie, sklepy itp., które nie są ogónie znane - takie wiecie: zaproszenia, karty wstępu, ktoś kogoś musi wprowadzić, zarekomendować, sprzedać informację. Czyli nie dla wszystkich. Muszę na jutro napisać pracę z marketingu. Potrzebuję dwadzieścia fajnych adresów. Muszę mieć max iość punktów! Please...

Gość jabollll
gRUPPEN SEX POD WARSZAWĄ. Mogę cię wprowadzić.... :D

Gość BOMBONIERRA
Dzięki, już tam byłam. Fajne miejsce, tylko dlaczego na drzwiach wisi twoja wieka fotografia z namisem: TEGO PANA NIE OBSUGUJEMY? Coś cię tam nie ubią, czy jak?

Gość jabollll
Lubią, tylko takie źd*iry przyprowadzałem jak ty. Nawet stałe bywalczynie się obrażały że lecisz po wszystkich i im połykasz...

Gość Spontaniczy Zdzichu
Moja piwnica ! Byle ciota ubrana TRENDY nigdy tam nie wejdzie !!!

Gość BOMBONIERRA
Jabolll, ty nie przesadzaj. O mnie są same same donre noty w księdze gości, strony z wpisami o tobie właściciele postanowii usunąć, bo najgorsze ohydno-perwersyjne typki nie były w stanie przetrawić tych opinii. Ależ ty biedaku musisz być zakompleksiony... Ale nie martw się, są różne przedłużacze, kremy, terapie. Coś ci znajdziemy. Uszy do góry. Szkoda, doprawdy, że tylko uszy...

Gość jabollll
Wiesz, ja żartowałem z tymi wizytami "gruppen sex" ale skoro tam chodzisz i jeszcze masz fajne wpisy w książce gości... cóż. Nie każdy/ każda musi się qurwić po obcych ludziach. Ale z taką facjatą jak posiadasz też bym latał po takich imprezach.

Gość jabollll
Ona daje..... :D :D :p

Gość BOMBONIERRA
Uczę się w Wyższej Szkole Zarządzania Przerwy :classic_cool:

Gość fajna jesteś bomboniera
a jaboll niech idzie na spacer, bo się niedługo własnym jadem zatruje.

Gość fajna jesteś bomboniera
Dodam,że niezwykle podnieca mnie możliwosc konwersacji z kobieta.To niesamowite,iż internet daje nam tyle możliwosci.

Gość jabollll
czep się tramwaja. Pożartować nie można

Gość BOMBONIERRA
E ram, ktoś powyżej zaczął sie pode mnie podszywać, co każe mi zakończyć. szczególnie mi ża korespondencji z Jabolem, zawsze by się człowiek jakoś twórczo rozerwał i rozwinął. Jabolll widział mnie raz w życiu, ale schował się pod dywan i zaszył w norze. Zaprosili nas na to samo przyjęcie, chcieli mu dać szansę poznania fajnych udzi. Ale probem w tym, że on sie boi silnych kobiet. I ładnych w dodatku. Więc taki inny prymitwy, co też siedział pod tym dywanem poradził mu: dowa Bombonierze na Forum, tam ci nic nie grozi, nikt cie nie widzi, nie przestaszy się, nie zniesmaczy. I patrzecie, jaki nasz Jabol pojętny. Trzymaj się stary, nie pękaj, każda potwora znajdzie swego amatora. Z tobą może być pewien kłopot, bo jesteś przypadkiem szczególnym, ale pamietaj, że zawsze ci zostaje miłość w sieci. Juz się nie odzywam, każdy kto się poda niżej za mnie to tyko marna imitacja. Szczerze mówiąc, mam przeczucie, że będzie ro sam Jabolll... Milego dnia mądrym ludziom. Jabol, ty tego nie czytaj.

Gość BOMBONIERRA
Dodam, że niezwyke podnieca mnie możliwość konwersacji z inteligentnym mężczyzną. I to jeszcze raz, zupełnie ostatni i bez podszywania się pod samą siebie - byłam ja. Skądinąd - intenet z założenia jest świetny a propos możliwości komunikacji ale sam świat jest okrutny w kwestii istnienia kretynów, którzy w sieci psują przyjemność innym. Czyli tym, co chcą obcować z naprawdę fajnymi ludżmi. I to się na pewno nie zmieni. Pozdawiam. B.

Gość jabollll
Co do "każda potwora znajdzie swego amatora", w pełni się zgadzam. Szukaj a znajdziesz :classic_cool: i ciągnij druta :p

Gość BOMBONIERRA
No dobra, to już ostatni raz, nie mogę się oprzeć. Tylko jedno sowo do księcia erudycji (ja wiem, trudne słowo, ale nawet najbardziej durny Jabo znajdzie je w słowniku, chociaż nie, kurcze - Jabol chyba nie ma żadnego słownika...): ŻAŁOSNE. Pa, zwierzaku.