Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o Włosy ChOdZi

Co o tym sądzicie? na zmianę mam ochotę...

Polecane posty

Gość o Włosy ChOdZi

Witam, mam pytanie, chciałam coś zmienić w swoim wyglądzie i myślę, że tym czymś własnie włosy będą. Od zawsze mam blond i znudziło mi się to juz, chciałabhym zainwestować w kolor.Na brąz odrazu się nie przefarbuję bo się trochę boję. Ale myślałam o pasemkach w dwóch odcieniach brąz, np jedne ciemniejsze, drugie jaśniejsze. Zawsze robiłam pasemka blond, mam taki średni odcień, co o tym myślicie. Nie mam bardzo jasnej cery, a i oprawe oczu mam ciemną

Gość będzie dobrze wyglądało
tak mi sie wydaje... też o tym myślę, tyle że jestem blada i mam zielone oczy..nie wiem czy brązowe pasemka na blondzie będą wyglądały dobrze, ale u Ciebie powinno byc okey

Gość a ja miałam blond pasemka
całość mocno rozjaśniona,chyba z 10lat i od razu drastycznie ciemny kasztan, wszyscy w szoku:P teraz ochłonęli,chociaż niektórzy nadal twierdzą,że lepiej mi w blond:P A mi dobrze z sobą kasztanową:D

Gość jesli masz naturalny blond
to nie farbuj, pozniej bedziesz zalowala, szczegolnie ze pasemka malo komu pasuja i zazwyczaj niezbyt naturalnie wygladaja (a nienaturalnie znaczy wstretnie)

Gość vodra
mi pasemka nie pasowały i całkiem inaczej wyobrażałam sobie efekt, ale podobają mi się jasne włosy z miedzianymi refleksami ;)

Gość jesli masz naturalny blond
ale takie refleksy to sie balejazem robi ;) no i wyglada ladnie pod warunkiem ze wyjdzie

Gość blondine
wiesz ja całe zycie byłam tleniona blondynka..kiedys to i moze było w modzie..i od kilku miesięcy nosiłam się z zamiarem zmienienia czegos..no i obcięłam włosy cos jak ma madzia z m jak miłośc i zafarbowałam na kolor złota czekolada welli.i jestem super zadowolona.a jakie mam teraz powodzenie.Męzczyzni jednak wola brunetki.

Gość blondine
dodam ze mam szaro zielone oczy które przy blondzie wogole nie były widoczne tzn ich ładny kolor.a teraz..po prostu jest rewelacja.maja głeboki kolor, twarz jest pełna wyrazu..starsznie sie ciesze ze zafarbowałam na ten kolor a miałam jak ty najpierw robic jakies balejaże w jasnym brązie itpale zdecydowałam sie na radykalna pzremiane i nie żałuje.

Gość o Włosy ChOdZi
Zrobiłam włoski i jest super:) wcale nie wygląda to kiczowato, fryzjer boski odcień brązu dobrał i jestem przyciemniona, ale nie jest to sztuczne i tandetne:P W każdym razie jestem zadowolona z efektu:)