Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie qumata

bądź mądrym i skumaj faceta , chyba nie mozliwe

Polecane posty

Gość nie qumata

no wiec zacznijmy od poczatku mojej histori Bylam kiedys z nim przez około 9 miesiecy zerwal.. ne moglam sobe z tym poradzic cierpialam bolało bardzo przez okolo 2 miech,y ale przeszlo, zapomnialam... Minelo około 2,3 meisiecy zaczol sie odzywac jako qmpel wpadac na kawke gadac na gg nawet razem na dyskotece bylismy ale tylko jako qmple Ja tam z kims innym krecilam on chyba tez zreszta malo wazne , i to tak trwalo od stycznia 2006 do miej wiecej konca sierpnia az wkoncu zaczol sie zbliżać do mnie pisac slonko dziubku misiu .... bylismy razem na imprezie , troche zabawilismy sie razem :) i to wszystko i teraz nie wiem czy nagle sobie o mnie przypomnial czy poprostu to jest jego gra i chce tylko sprawdzic czy mi na nim zalezy a gdy zacznemy cos znow razem to zerwie ... eh

nie daj mu sie jesli chlopak by ze mna zerwał to nigdy nie pokazałabym mu że mi na nim zależy nawet jeśli by tak było. To on musi teraz zabiegać o Ciebie jeśli chce żebyście byli razem

Gość a czemu zerwal

Hehehehehehehe ... to tylko przejściowe. Facet wraca do tego co dobre i za co nie bierze się wiekszej odpowiedzalności :)

Gość nie qumata
zerwal boooo ne byl juz ze mna szczesliwy ponc :| własnie boje sie ze tylko czeka az zauwazy ze mi na nim zalezy i znow mnie bedzie mial gdzies:|

Gość zbytdobryzebygokochac
niunka1983 masz racje to on musi pokazac, ze jest jej wart. Ja mam taka zasade jak dziewczyna zrywa ze mna to po prostu o niej zapominam i juz nie wracam do niej.

Gość nie qumam
ja tez tak mam zerwal zapomnialam bylismy kolega kolezanka i nic wiecej , tera sie zblirza ale cos wydaje mi sie ze to tylko dlatego ze chce sprawdzic eh:(