Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Uważacie ze co jest lepsze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grehtrh Napisano Wrzesień 13, 2006 forsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leper Andrzej 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 władza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 ale jedno z drugim się wiąże jak masz jedno z nich, to drugie jest tylko kwestią czasu jak masz władzę, to kasę Ci w zębach przyniosą jak masz kasę, to każdy stołek Ci podsuną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forsa na co mi władza Napisano Wrzesień 13, 2006 wyżywam się na dzieciach i mężu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesto Napisano Wrzesień 13, 2006 idzie w parze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Władza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Nie jestem przekonany:O.Można być bogaczem mającym na pieńku z władzą:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 jak jesteś bogaczem, to sam sobie jesteś władzą no bo kto Ci podskoczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 \"jak masz kasę, to każdy stołek Ci podsuną\" Czyżby:P? Jakbym miał w programie wyboerczym podanie im kulki w czoło ciekawe czy by byli tacy chętni:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leper Andrzej 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 a majac władze mozna nie miec kasy ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Można nie mieć WIELKIEJ kasy:P.A o takiej miało vbyć w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 programie wyborczym? to uważasz, ze jakiś posełczyna to jest władza... no daj spokój, amancie jak mas zkasę, to przychodzą grzecznie w kolejeczce z np. miejscami w Radach Nadzorczych, radach społecznych i innych pierdułach, które właśnei rządzą no nie, z tym programem to mnie rozweseliłeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chutliwy Świniopas Napisano Wrzesień 13, 2006 Forsę. Władza jest dla gości z małym członkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chutliwy świniopas 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Zaczerniłem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Chodzi o wielką forsę i władzę conajmniej DYKTATORSKĄ a nie bylę radę nadzorczą:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 jeszcze byś się zdziwił, co może taka rada w wielkiej firmie zrobić i ile zarobić :) A w radzie jest 5 czy 8 gości, to niewielu to podziału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forsa na co mi władza Napisano Wrzesień 13, 2006 z władzą dyktatorską są same problemy. trzeba mieć wielką machinę ucisku i do tego jeszcze ciągle bać się o jakieś rewolucje. lepiej mieć wielką kasę. można sobie kupić jakąś wyspę i obwołać się nawet monarchą konstytucyjnym:) chętni do bycia poddanymi sami przyjdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 no dobra, koniec tych bajek, trza sie do roboty zabrać, bo ani wieliej forsy, ani też specjalnie wielkiej władzy nie zaposiadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Ale cwaniak BY SOBIE PORADZIŁ PRZY TAKIEJ WŁADZY.A jak ma się nawet dużo forsy to zły dyktator może odebrać:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forsa na co mi władza Napisano Wrzesień 13, 2006 pomarzyć zawsze można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forsa na co mi władza Napisano Wrzesień 13, 2006 jak się ma dużo forsy to się od złego dyktatora trzyma z daleka, tak jak od wysokich podatków:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szkotka 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 wybieram forse:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Ja tam wolę zabrać się do zarabiania pierwszego biliona.A później następnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forsa na co mi władza Napisano Wrzesień 13, 2006 hehe, trzymam kciuki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez forsa Napisano Wrzesień 13, 2006 z wladza tylko klopot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 To zależy z jaką władzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forsa na co mi władza Napisano Wrzesień 13, 2006 a z jaką nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ło matko świnta 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 władza daje forsę :-) forsa daje władzę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Z władzą absolutną(w sensie nie tylko prawnym).No może nie do końca absolutną bo taka nawet teoretycznie nie może istnieć;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach