Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Wkladki do stringow???

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Nosicie specjalne wkladki do stringow?? jesli tak napiszcie prosze swoja opinie o nich.

Gość tak są fajowe

Gość nosze ale zazwyczaj odklejaja
sie z paseczka i zostaja w pupie podczas zdejmowania majtek :O to nie zart :O dlatego przestalam nosic stringi!

Gość nonono
a ja nie lubie stringow zrsezta sa juz niemodne

Gość ja już nie kupuję
tych wkładek do stringów, bo faktycznie zgadzam się z opisem -> NOSZE ALE ZAZWYCZAJ ODKLEJAJA... Noszę normalne wkładki cieniutkie i jest o.k. A stringi musowo cały rok:classic_cool:

Gość a dlaczego
nosicie codziennie wkładki?? przeciez pupa wtedy nie oddych bo wkładki sa z folijka!

Gość ale sa tez
takie które przepuszcaja powietrze, np bella intima

Gość akurat wierzycie w cuda
:P kazde maja od spodu nieprzepuszczalna warstwe

Gość a dlaczego
dziewczyny, ginekolodzy apeluja zeby jak najwięcej "wietrzyc" pupę bo ciągle ubieramy albo bielizne ze sztucznych włókien albo spodnie nieoddychające. Jeśli tylko możecie to nie pakujcie w majtki codziennie wkładek a po przyjściu do domu najelpiej pobrykac bez majtek!!!

Gość Mausky
Ja rowniez nosze wkladki i rowniez do stringow i nigdy nic mi sie nie odkleja uzywan wkladek CAREFREE sa super ...Polecam zwlaszcze te zapchowe...

Gość ja polecam takie
z mini skrzydełkami, nie odklejają się :) Czasami noszę też do stringów takie zwykłe wkładki-tyle że cieniutkie i po prostu w miejscu zwężenia stringów zawijam je tak jak skrzydełka i też się super trzymaja. Polecam :)

Gość qqqqqqqqqqqqq
nie nosze wkładek wcale, a stringi nosze nie bo są czy BYLY modne, tylko są po prostu 100x bardziej wygodne:O co za głupia opinia stringow nie nosze bo sa niemodne:)...pffff

Gość a ja zamiast
wkładek nosze zlozony na ksztalt chusteczki higienicznej kolorowy, pachnacy papier toaletowy. jest o wiele wygodniej i jaka oszczednosc :D

Ja używam Discreet mulitform lub carfree tanga. Discreet tanga są do niczego.

ja wlasciwie wkladki nosze rzadko tylko jak potrzebuje w koncu nie leje sie ze mnie i w koncu zmieniam majteczki codziennie wiec nie widze takiej potrzeby chyba ze akurat wiem ze zbliza mi sie okres i chce uniknac niespodzianki lub poprostu potrzebuje. ja nosze tylko stringi przyzwyczailam sie i sa dla mnie wygodne w zwyklych majciorkach czuje sie jak w pampersie. co tam nie wazne czy modne czy nie wazne ze mojemu sie podobaja w koncu on kupuje mi bielizne:D:D wkladki do stringow sa niezle choc z tylu rzeczywiscie sie odklejaja ale co tam ja mam chyba bell

No właśnie dlatego trzeba kupić takie z skrzydełkami, albo co da się podkleić pod spód;-) wtedy nie ma probemu:-)

Gość corinne
no ale ktore to sa te ze skrzydelkami? discreet multiform?