Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce mężatka

Ile razy w miesiącu trzeba z mężem uprawiac sex

Polecane posty

Gość to nieprawda
są na szczęście jeszcze kobiety, które dadzą takiemu zaniedbanemu żonkosiowi charytatywnie

Gość wszystko wiedzący
"trzeba" - jak nie chcesz to nie musisz w ogóle, ale mąż będzie z kimś innym to robił: "jak nie zje w domu to zje w knajpie" i tego nawet bym zdradą nie nazywał, bo zdradą by było jak by to robił i z tobą i z kimś innym, a jak robi to tylko z kimś innym to po prostu chore małżeństwo które nie powinno istnieć jak dla mnie to 3-4 razy na tydzień by było ok

Gość Pewna Ala
🖐️ Zenobia - fajnie to napisałaś:) A tuż po ślubie sex najlepiej uprawiać kilka razy dziennie, bo po kilkunastu latach on juz tak często nie zechce. Więc nadrabiaj dziwczyno, póki jeszcze on chce:) bo sex to najprzyjemniejsza część porzycia.

Gość Pewna Ala
jej pożycia, sory za błąd:)

Gość 7 lat po slubie
a mój mąż chce 2-3 razy dziennie

Gość tez wkrotce mezatka
To dlaczego za niego wychodzisz skoro wiesz ze to nie ten i nie pociaga Cie? Prawdziwa milosc (jak pisza w madrych ksiazkach o psychologii) sklada sie z zaangazowania, intymnosci i NAMIETNOSCI!!! Cos tu jest nie halo!

Hard, no ba :D Wątpisz :D ? Bo z tym pożyciem małżeńskim to jest tak -> paniom wraz z wiekiem chce się bardziej, a panom mniej. Najlepiej to jest w okolicach trzydziestki, bo wtedy paniom już się chce, a panom jeszcze :D:D:D

Gość madzia28
ale jest też taki fakt , że jak się niezbyt chętnego męża przyciśnie trzy dni z rzędu ,to pózniej jemu się częściej chce,bo się organizm do "oczyszenia "częstego przyzwyczaił.

Gość madzia28
Zenia nie zapomnij o warach wycierających podłogę!

O fakt, magda - zapomniałabym. Jak idę, zostawiam trop winniczka jadalnego :D Mam taki kombinezonek i w ramach dawkowania traumy swojemu ślubnemu (żeby nie zszedł za wcześnie) mam takie pęknięci ena szwie w kroku - raz w miesiącu przed wypłatą się wypinam i voila :D

Gość madzia28
ja tam zamontowałam zamek błyskawiczny (co by mi te wary nie wypadały ).tylko czasem po szybkim numerku ,to mi się kłaki w nim zacinają.

Gość madzia28
a odnośne opadających cycków ,to polecam menthosa.już mi się "takie" brodawy zrobiły i teraz wystarczy sznurek przewiązć za szyje.przynajmniej już mi się odparzenia pod nimi nie robią.

Madzia a ja myślałam, że jak te suty rosną to automatycznie zasysa się reszta cyca ... :-0 No nic, spróbujemy. Zamek błyskawiczny odpada, bo se wary przytnę, ale pomyślę o rzepach, w sumie dobra rzecz ;-)

Gość madzia28
tlko wiesz w rzepy też się wplątyją ,i potem trzeba je pensetką wyjmować ,jak raz rzepa nie wyczyściłam to jak stary skończył lizać to mu z zębów wystawały.

Gość madzia28
tego nie mogę bo mi się kolczyki chaczą,i przeszkadzają przy cewniku (noszę od paru lat).

Gość madzia28
ewentualnie jeszcze fastryga ,ale to szycie po każdfym numerku?