Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swojejka55

Co to zachowanie faceta mowi o nim????

Polecane posty

Gość swojejka55

Czesc, Czyje sie dziwnie i potrzebuje waszej opinii, oceny,bo ja sama glupieje. Zamieszkalam z facetem,wczesniej nie uprawialismy seksu.Po zamieszkaniu,myslalam ze cos sie zmieni, skoro mieszkamy juz razem.Natomiast nic sie nie zmienilo, to znaczy...on mnie nie dotykal,ale sam masturbowal sie przy mnie (chyba myslal ze spie) i robil to rano i wieczorem, robil to w lozku,ja zawsze to slyszalam bo robil to glosno i mnie budzil... Ten facet zapewnia ze kocha, ale co mam o tym myslec??????????????????????????? jestesmy razem 1,3mce.nigdy sie nie kochalismy,natomiast on robi TO codziennie i mysli ze ja nie wiem... prosze o opinie!!!!!!!!!!!!!!!

to jakiś żart? bo jak nie to jest to naprawde mega dziwaczne, nie mam pojecia co o tym myslec. ja bym po prostu porozmawiała, nie ma innego wyjscia

Gość o jajkqu...
myślę, że coś z tym facetem jest nie tak :/ radzę Co poszukać kogoś innego. Może go nie pociągasz, albo to jakiś narcyz zakochany w swoim ciałku. Powiniwn się leczyć :O

Gość lwia paszcza
Przedziwna sytuacja, a moja rada banalna: pogadaj z nim, zapytaj wprost, co to wszystko ma znaczyć.

Gość albo homo
:P

Gość obciagnij mu

Gość lwia paszcza
Zachowanie to mówi jasno, że z pewnością coś z nim nie tak, choć ani Ty ani nikt z wypowiadających się nie ma pojęcia CO.

Gość swojejka55
probowalam z nim o tym rozmawiac wczesniej,choc przyznam ze bylo mi wstyd, ale sie przelamalam.On jakby nie wiedzial o co mi chodzi, wypieral sie.potem sie troche z tym kryl, ale wiem ze to ciagle to robi.Natomiast ja trace do niego cale uczucie i jestem najbardziej zaniedbana przez swojego faceta kobieta na swiecie.Stracilam poczucie ze jestem atrakcyjna i czuje sie jak idiotka.Zaznaczam ze mam 25 lat i chcialabym wspolzyc z kims normalnie.Kiedy mowiemu o swoich potrzebach on jakby nie rozumial, nie slyszal,on nie wie jak je zaspokoic i nie wie co to gra wstepna.on mnie tylkoprzytula. Czy milosc tu cos pomoze?????????????????jesli ja jestem nieszczesliwa,bo czuje sie z nim nieatrakcyjna i wogole niezaspokojona.Miszkamy razem 1,3mca a on ciagle twierdzi ze na seks przyjdzie czas i mowi radz sobie sama, przeciez wiesz jak...........................................?????????????????????????????????? jest sens byc dalej???????????????????????????????????????????

Gość noraczejj
Kurde moze jest prawiczkiem, i oczekuje ze przejmiesz inicjatywe, bo sie koles po prostu boi ;)

Gość swojejka55
nie jest prawiczkiem,ale teraz to ja tez sie boje...i wogole chyba zly poczatek, zawsze bede to pamietac,chyba nie wartoto ciagnac, ale tak szkoda...

a rozmawialiscie kiedys na ten temat??? moze facet Cie szanuje i nie chce przekroczyc jakichs granic, boi sie Twojej reakcji... moze kiedys mial jakas panne ktora agresywnie zareagowala gdy chcial sie zblizyc?? proponuje rozmowe :)

Gość lwia paszcza
swojejka, cokolwiek to oznacza, z pewnością jest to facet z problemami. Chyba wszyscy mi przyznają, że normalni zachowują się zupełnie inaczej, bo nawet jeśli chcą dać czas sobie i partnerce to jasno o tym mówią. A ten jakiś dziwny jest, kosmita chyba, bo nie wie, że do seksu trzeba dwojga. Jeśli zdecydujesz się być z nim to prawdopodobnie już zawsze będziesz się borykać z większymi lub mniejszymi problemami w tej dziedzinie. Nie baw się w Matkę Teresę.

Gość weweewewwweewew
A ja myslalem ze to ja jestem nienormalny. Najlepszym rozwiazaniem bedzie szczera rozmowa z nim. Gosciu przegina. Nie zrzucaj winy na siebie tylko go spytaj dlaczegotak postepuje, moze sie czegos boi. Naprawde nie wiem, naprawde musisz z nim porozmawiac.

Gość Aliz
A ty bylas juz kiedys wczesniej w lozku z facetem, uprawialas z nim seks? Czy twoj chlopak wie o tym (albo o tym, ze jestes dziewica)???