Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

My Little One

Wrastajace wloski!!!

Polecane posty

Uzywam depilatora, ktory co prawda jest dobry, bo wloski odrastaja dopiero po jakims czasie, ale niestety - wrastaja czesto w skore, co nie wyglada bardzo estetycznie... :[ Najbardziej irrrytuje mnie okolica bikini - wyglada to strasznie! :[ Nie lubie uzywac zwyklej maszynki, bo wloski \"kalecza\" moja skore ( w okolicy bikini ) przez co mam ciagle podraznienia... Wosk jest jeszcze gorszy. Co mam zrobic, zeby wloski nie wrastaly w skore?!!? Znacie jakies sposoby?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anhela
Ja tez si臋 bujam z tym problemem.Dziewczyny na forum du偶o pisa艂y o tym, przeczyta艂am wszystko ale specjalnie nic si臋 nie dowiedzia艂am. Powiem Ci, jaki jest m贸j autorski pomys艂: jest taki krem do zmi臋kczania nask贸rka, nazywa si臋 Xerial 30 z firmy SVR. Kosztuje jakies 45 z艂, ale to b臋dzie dobrze wydana kasa. Jest jeszcze polska masc-krem, nazywa si臋 Der...poczekaj, p贸jde sprawdzi膰, mam: Dernilan. Dzia艂a podobnie, a kosztuje jakie艣 5 z艂. Obydwa bardzo zmi臋kczaj膮 i z艂uszczaj膮 sk贸re. To jedyny spos贸b, jaki mi pom贸g艂, a i tak nie do konca. W艂osy nadal wrastaja, ale przynajmniej 艂atwiej sobie z tym radzi膰, bo nask贸rek tak mi臋knie, 偶e 艂atwo je wydobyc na wierzch unikaj膮c tym samym stanu zapalnego. Spr贸buj sobie.

Udost臋pnij ten post

Wielkie dzieki Anhela!!! :) Naprawde... Powiem szczerze, ze wrastajace wloski w okolicy bikini to moj koszmar, bo wyglada to naprawde nieestetycznie i do tego... co tu duzo gadac - wstydze sie przed Moim Mezczyzna... :( Ostatnio chcialam wygladac dla niego super-ladnie, a wyszlo na to, ze mialam pelno ran po wyrywaniu owlosienia depilatorem... Fuj... :( Dodatkowo... moze jestem glupia, ale jakos tak... wstydze sie isc do kosmetyczki na zabieg laserowy albo elektrolize... Jak to jest naprawde z tym bikini? Czy to jest tylko ta \" linia\" ktorej nie zakrywaja majtki? Bo ja najchetniej bym sie pozbyla wszyyystkiegooo co sie tylko da, zeby miec wreszcie swiety spokoj. Ale co ja mam jej powiedziec? \"Prosze mi usunac wszystko, tylko zostawic ten kawaleczek?\" No dobra, jestem moze zakompleksiona, ale taka juz sie urodzilam... :/

Udost臋pnij ten post