Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleństwo 20

KOGO WYBRAĆ POMÓŻCIE PROSZE

Polecane posty

mam wielki problem nie wiem kogo wybrać jestem ze swoim obecnym chłopakiem półtora roku ale nie jest rózowo. nie potrafi okzywac uczuć, uważa że zawsze musi mieć racje, że to ja zawsze jest winna jak się kłócimy. mieszkamy w tej samej miejscowości ale on studiuje 250 km odemnie i widzimy się tylko w weekendy. jak jesteśmy sami to nam się troche nudzi i praktycznie zawsze spędzamy czas ze znajomymi. nie mysli o przeszłości bo nie wie co będzie. jak się kłócimy to on mówi że traci pewnośc czy chce byc ze mna już zawsze. Z kolei mój były on pracuje za granica ostatnio przyjechał i się spotkalismy jak tak rozmawialismy to on stwierdził że mnie kocha i że chciałby być ze mną. bylismy ze soba 3 lata i byliśmy po zaręczynach. teraz znowu wyjechał ale powiedział że wróci tu dla mnie za pół roku bo chce być ze mną. Sama nie wiem co mama robić prosze doradźcie mi coś.

Gość a dlaczego...
zerwaliście??

długa historia zaczęło nam się nie układać i dakliśmy sobie przerwe w tym czasie poznałam obecnego faceta i jakos tak wyszło

Gość Dziki jak dzik
Wybierz mnie, bzykam się jak Sancho Panda... i cała jego banda. Gwarantuję rozepchać Ci pupcię!!!

Gość No nie wiem mi to wygladaja
oboje dziwnie, ten pierwszy jakis taki dziecinny ze o przyszlosci nie mysli a ten drugi to niepewny skoro i tak rzadko sie widziecie. przekichane

Gość więc malenstwo...
ja bym sobie jednak dała spokój z tym byłym... Skoro już raz byliście tak blisko, i jednak się nie ułożyło - jak sama piszesz - to pewnie teraz skończyłoby siętak samo... Tak mi się wydaje...

Ja powoli bym sobie dawala spokoj ale z obecnym facetem. Mozesz jeszcze powalczyc o ten zwiazek ale jak sie nie bedzie ukladalo to wroc do bylego. W koncu to przez obecnego faceta z nim zerwalas.