Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyskata stazystka

wyrzucili mnie ze stazu..

Polecane posty

Gość jkyg4588
ja pracowałam jakis czas w urzędzie pracy i oczywiście że mogą ją wywalić ze stazu. Tak samo jak ona tez może odejsc kiedy zechce

a ja jestem ciekawa co byście pisali gdybyście czytali poprzedni temat autorki :D moim zdaniem w niej tyle jadu i zawiści że sobie zasłużyła ;) :P :D

Gość nonono
nie tak latwo samemu odejsc ze stazu trzeba miec dobry powod zdrowotny, mobbing jakis konkret w innym wypadku trzeba zwrocic wszystkie pieniadze ktore sie dostawalo co miesiac

maja prawo ! i nie wiem czy ne ebdziesz musiala odddac kasy to co zarobilas i to co mialas zarobic przez nastepner tygodnie

Mikifiki może i zasłużyła ;) ale niestety takim zachowaniem autorka topiku zrobiła źle jedynie samej sobie. Po tamtej babie to splynęło.

a dajcie spokoj; nie mozna siedziec cuchutko i sie usmiechac jak inni tylko opluwaja. Bardzo dobrze zrobila; a jesli ma taki zapal do pracy; to znajdzie spokojnie inna i sobie dobrze poradzi. Ludzie trzeba miec swoja dume; a nie tylko tylek nastawiac i sie cieszyc ze sie ma prace \"bo teraz tak ciezko\" - potem tak cale zycie przeleci i nic z tego oprocz depresji nikt nie bedzie mial. jest po studiach i sobie poradzi; a babie bardzo tak dobrze; niech sobie jeszcze poryczy. absolutnie bym tam juz nie szla; sa wazniejsze rzeczy niz bycie wiecznym popychadlem

Gość też czytałam poprzedni topik
nie zrozumiałyście Mikifiki. to autorka topiku zasłużyła na wywalenie ze stazu. dogryzała starszym pracownikom, ubliżała im i na forum wyzywała ich od najgorszych.

aaa no chyba ze taka zolza z tej swietoszki.. to by zmienialo postac rzeczy:))))

Gość gość
jacys kretyni sie tu wtpowiadają , jak mozesz oddać pieniądze za swój przepracowany czas ? siedziałaś tam np 3 miechy , to co za free , bez przesady . . ogarnijcie sie i nie piszcie bredni jak nie macie o niczym pojecia .