Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee

od którego tygodnia mozna zobaczyc na USG płec dziecka

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee

Gość Iza.//
Ja płeć poznałam w 21 tygodniu,ale chyba mozna juz w okolo19

Mój lekarz prowadzący mówi, że podejmie się określenia w 25 tygodniu. Natomiast byłam teraz (20 tc) na usg 3d i już poznałam płeć.

Gość **anka**b**
ja poznłam płeć w 12 tyg ciąży i też się sprawdziło. wszystko zależy od lekarza, od jakości sprzętu i od tego jak się będzie układało do zdjęć dzieciątko:)

Gość **anka**b**
na zwykłym ale bardzo dobrym. i lekarz też dobry. no i Bąbel tak się ustawił że ja sama widziałam okazałego siusiaka i jąderka;)

Gość **anka**b**
gin pstyknął nawet w tym momencie zdjęcie. więc mam czarno na białym. udokumentowane :)

Gość ciekawostka11126
no własnie dziewczyny..jestem w 12tygodniu ciazy dzis byłam na dobrym USG wykrywajacym zagrozenie zespołu downa.zauwazyłamze cos tamjest miedzynogami na co pan doktor stwierdził ze tomu bardziej przypomina wargi sromowe..to chyba za wczesnie zeby stwierdzic płec?w sumie wargi sromowe kształtuja sie w okolo 11tyg.nie myle sie? pozdrawiam serdecznie

Gość ciekawostka11126
jakmyslicie z tymi wargami sromowymi czy w 12tygodniu sa juz widoczne?

ja poznałam w 17 tygodniu i dla mnie to było zaskoczenie że tak wczesnie. Sprawdziło się = siusiak pozostał siusiakiem do teraz :)

Gość Kamiś1983
A ja jestem w 22 tygodniu i nadal nie znam płci, bo na ostatnim usg moja dzidzia wypieła się do nas dupcią i lipa :)

Lekarz w 17 tyg. stwierdził, że chłopak, a w 20 tyg. potwierdził, że nie ma żadnych wątpliwości. Ale co będzie, to na 100 % dowiem się przy porodzie :-)

ja miałam robione usg dość często (z powodu zagrożenia) i na pierwszych trzech dzidzi wypięło się pupą i nic nie było widać potem pan doktor powiedział że dziewczynka, a teraz ostatnio że chłopiec (jestem w 31 tyg) więc nadal niewiem co będzie :) teraz idę w środę na usg i jestem bardzo ciekawa co teraz mi powe :)