Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Danka

Czy w tej wydzielinie przed wytryskiem sa plemniki?

Polecane posty

Gość Ciekawa Danka

Gość udziec
są sa sa i znowu to pytanie ja tak zaszłam

Gość Ciekawa Danka
Do Udziec : zaszłaś w ciąże?

Gość Ciekawa Danka
Mimo że mam czternaście lat,nadal trzymam rękę w nocniku:(

Gość Ciekawa Danka
Widze że ktos sie podemnie podszywa... jestem troche starsza bo mam 21 lat! Pytam sie bo ostatnio robiłam mojemu rączką ale nie do końca.. póżniej zapomniałam sie i dotykałam sie.. tam nadole. Boje sie czy czasem w ten sposób mozna zajsc w ciaze?

Gość Ciekawa Danka
Kradnę dzieciom piasek z piaskownicy:classic_cool:

aby zajść plemniki w sporej ilości musiałby być wprowadzone głęboko do pochwy. nie wystarczy ze się ręką z dwoma plemnikami na krzyż podtarłaś:/

Gość Ciekawa Danka
Mia ... dziekuje z odpowiedz

Gość Ciekawa Danka
Mia ... dziekuje z odpowiedz

Gość mądraencyk.
Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Ilość wydzielanego preejakulatu jest zmienna osobniczo; niektórzy mężczyźni w ogóle nie produkują ejakulatu, a inni nawet ponad 5 ml. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów (w których brało udział od kilku do kilkunastu osób) z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości

Gość shshshhshshshshskjsh
czyli z tej definicji wynika ze kochajac sie bez prezerwatywy przed wytryskiem jest mala szansa zajscia w ciaze

pewnie że są!!! jest taka sama szansa zajścia w ciąże co podczas normalnego wytrysku. Co robiłaś na lekcjach biologii????:O

Gość ankanaga
phahahahaha no cuz jakie komenty złaosne ze wam nie szkoda czasu na pieanie takich pierdołow uprawiam se od raoku bez gum i nie jestem w ciazy hahaha jak by tak bylo to by kazdy sie zabie[pieczał:D:D:D

W preejakulacie nie ma raczej plemników, ale może być tak, że pewnego razu wytrysk nastąpi w pochwie (i po ptokach, bejby), bo chłopak nie zdąży się wycofać (albo pozycja będzie taka, że on nie będzie mógł tego zrobić, a Tobie nie zdąży powiedzieć). Plemniki mogą też być w cewce moczowej z poprzedniego wytrysku (kilkanaście minut wcześniej) i mogą się z tym preejakulatem przedostać do pochwy. :)

Gość Alastor
Ufff te fachowo napisane komentarze mnie uspokoiły;) Czyli mam rozumieć , że po 10 sekundach pobytu penisa w pochwie, bez wytrysku szansa na ciążę jest niewielka, albo wogóle jej nie ma. Czasami rodzice dziewczyny wiedza kiedy wejść do pokoju ;)

Gość lara21
no ok :) ale teraz jak wydzieline odroznic od tych malych kropelek spermy? chyba sie nie da... wiec niepokoj,niepewnosc zostaje dalej...

Gość co kropelka sklei sklei
nie ma zadnych kropelek spermy, tzw kropelkowanie to to samo co wydzielanie preejakulatu, widze ,ze od jakiegos czasu ktos rozsiewa bzdury po necie