Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaMariola

Sama w wielkim mieście...

Polecane posty

Gość LaMariola

Witam... mieszkam w naszej stolicy ;) już od 9 miesiecy. Do wieczora praca, potem dom... Nie wiem w jaki sposób można poznać tutaj ludzi.. Strasznie mi źle, wszyscy bliscy (oprócz przyszłego męża, z którym mieszkam) są daleko.. Moze ktoś ma podobnie? Szukam kogoś, z kim mozna wyjść na spacer, napić się winka i pójść do kina :( Wiem, ze może marudzę ale zupełnie nie mam co robić z wolnym czasem, a jestem jeszcze młoda :/ aaaaaaa

Gość mariolaKot
ale tłum!!

Gość kreconaola
moze isc na kurs tanca, kólka fotografivznego albo znalezc jakies fajne zainteresowanie gdzie mozna Poznac ludzi, nie wiem co lubisz

Gość rumiany Boluś
i dookola tych kororowych neonow i bizmesmenow. az swiat świruje.

Gość mloda tzn
ile masz lat konkretnie? i z jakiej dzielnicy?:classic_cool:

Gość LaMariola
z Dzielnicy Czerwonych Latarni :classic_cool:

Gość do La Mariola
mam podobnie ,wiec cie doskonale rozumiem,gdybys chciala pogadac to zapraszam na gg 2349465 pozdrowionka :)

ja tez mam podobnie,tyle ze w tym wielkim miescie jestem juz 4lata,przyznam ze ciezko trafic na fajnych ludzi,mysle ze najprostszym sposobem na poznanie nowych znajomych jest net,tyle ze najczesciej ludzie tu szukaja milosci,a przyjazni znacznie rzadziej...

Gość do autorki ego topiku
cześć mam 24 lata i identyczyczny problem. Jesli możesz podaj jakieś namiary na siebie:-D

Gość 3 lata
Zgadzam się z poprzedniczką.Szczególnie w stolicy ciezko znalezc kogos godnego zaufania.Liczy się wyścig po nagrode niestety

Gość LaMariola
z tą dzielnicą to ktoś się podszył pode mnie nawet mieszkam daleko od wszystkiego :P Bródno/Targówek Właśnie wiem jak jest z netem. wcześniej szukałam znajomych na gumtree.pl ale tam nie da sie spotkać niekogo ciekawego (kolesie są z reguły napaleni (a mnie to nie interesuje) a laski same jakieś "nieprzewidywalne, szalone i w ogóle crazy") a szukam kogoś ciekawego, nie oryginalnego (bo jak ktoś sie za takiego uważa to mnie to jakoś denerwuje)... Znajomość z kimś takim nawet lepiej wpłynie na mój zwiazek, bo narzeczony jest z Wawy i uważa, ze juz mu marudzę, ze jestem nieznośna, bardzo słaba psychicznie itp... Ale On ma znajomych, ma studia, ma gdzie wyjść między zajęciami.. Nie mam nawet komu sie zwierzyć, że jest mi ciężko w pracy, samej, otoczonej 60-letnimi babami... WIęc idę do niego i narzekam :( a teraz już przestałam. W każdy prawie łikend jezdzę do domu, uciekam jak tylko się da z Warszawy. Śmiesznie :) ciężka dola :P

Gość do la mariola
hej mialam do ciebie napisac ale jak weszlam na gadu gadu to wyswietlil mi sie twoj wiek , kurde za stara jestem dla ciebie jak na kolezanke

Gość Ruda zolza
Lec pod sejm :P, tam poznasz kupe ludzi 🖐️