Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajjaaa

Kredyt na dowod?

Polecane posty

Gość jajjaaa

Jak myslicie czy dostane gdzikolwiek kredyt / chodzi o niewielka sume ok 500-1000 zl/ jesli jestem studenka? Nie mam zadnej pracy /utrzymuje mnie rodzina/.

Gość udo może udo
kredyt na dowód ty myślisz że nie trzeba pracowac student a bez pojęcia o życiu

Gość jajjaaa
Hmmm a nie wiesz czy taki kredyt dostaje sie 'od reki' czy trzeba dlugo na niego czekac?

Gość tryntyntyn
a słuchajcie(Ci co sie znacie??;)) czy dostane gdy mam umowe na czas nieokreslony 1150 brutto , kredyt na ok 20tyś??jak to cholera jest???

w każdym banku będą wymagać udokumentowania dochodu...jeśli na oświadczenie to tylko z ta różnicą że bank sam dzwoni do pracodawcy i potwierdza fakt zatrudnienia. A klient pisze oświadczenie......że pracuje określając ile zarabia i w jakiej firmie

Gość ignorancja
Kredyt na dowod ( w niektorych inst.) dostanie osoba, majaca stale zrodlo dochodu, ktora juz miala kredyt i splacila go w terminie

spróbowac można z tymi 20 tys szczególnie że umowa na czas nieokreślony.

Gość udo może udo
nie koniecznie ale pracowac trzeba jeśli nie wymagaja zaświadczenia często dzwonią do zakładu pracy

przy dochodzie 1150 w wys. 20 tys to tylko hipoteczny czyli pod zastaw nieruchomości w innym wypadku do 10 tys

Gość ignorancja
a, ja mysle, ze probowac nie warto...1150 brutto???

Nie wiem ile czeka się na pieniądze, bo nigdy nie brałam z providenta. Ale pewnie dostałabyś od razu.

Gość plusz
nie pracujesz nie dostaniesz żadnej pożyczki ani kredytu Chyba że znajdziesz jelenia na którego bys taki kredyt pożyczkę mogła z=wziąść, kredytobiorca lub pożyczkobiorca musi miec udokumentowany dochód

Gość plusz
nawet w providencie nie dostaniesz bez dochodu A na kase czeka się do 48 h jesli ma Ci j eprzynieśc przedstawiciel, do tygodnia jesli chcesz na konto I nie wiem jak to jest z tą pożyczką na konto ale tam chyba wystarczy ostatni zapłacony rachynek telefoniczny czy jakoś tak Najlepie zadzwon na infolinie i sie wypyta nic nie tracisz i do niczego cię to nie zobowiązuuje numer:0- 801 - 707 - 990

Gość tryntyntyn
dzieki za info ;((( to mnie pocieszylas Ignorancja ;((((((( buuuu ale dzieki

Gość jajjaaa
Na pewno moge dostac kredyt nawet jak nie pracuje. Przeciez sa specjalne konta dla studentow, mozna wziac kredyt izaczac go splacac nawet 2 lata po zakonczeniu nauki. Skoro moge kupic telefon na abonament, to czemu nie wziac malej pozyczki?

Gość ignorancja
Tryntyntyn...Spoko! Polecam sie na przyszlosc;):D