Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczaczek24

Boli mnie podbrzusze,ale nie powinno!!

Polecane posty

Gość kurczaczek24
No ale sama powiedz...to malo prawdopodobne...wiem,ze Cie boli..zupelnie jak mnie...az dziwne,ze mamy tak samo :|

Gość a czym sie zabezpiecalyscie
dziewczyny niepotrzebnie czytacie te tipiki o wczesnei ciazy. kazda kobieta ma inne objawy!!!!!!jedna bedzie wymiotowala a drugiej nawet sie nie odbije!!!!w moim przypadku ciaza praktycznie niemozliwa ale czytajac te topiki o wczesnych objawach-wszystkie dopasowalam do siebie!!!!!bylam tak przekonana o ciazy ze nawet test krwi zrobilam beta hgc-wynik negatywny,a brzuch mowie wam jeszcze w zyciu mnie tak nie bolal jak teraz-masakra nawet w nocy mnie bolal. jezeli macie lekkie rozwolnienie moze byc problem z jelitami, albo zapalenie jajnikow lub szyki macicy. jak nie bralam jeszcze tab anty mialam tez przez tydz bole brzucha w srodku cyklu i wyszlo ze mam ostre zapalenie szyjki macicy, takze wiecie...najlepiej zrobic test ciazowy-wykrywa juz ciaze nawet tydzien po stosunku i bedziecie wiedziec a takie czytanie forum jescze gorzej Was doluje.....no chyba ze macie podstawy myslec o ciazy-stosunek bez zabezpieczenia jak byl

Gość daga85
Mam nadzieje, ze to tylko schorzenie

Gość daga85
juz pisalam, ze mam powody by podejrzewac ciaze.Mialam kilka razy stosunek przerywany.Tak wiec moje obawy nie sa bezpodstawne :(

Gość czym sie zabezpieczalyscie
wiec dziewczyny takie gadanie w niczym Wam nie pomoze a jeszcze gorzej zdoluje!!!!!!!wiec ubierac sie i do apteki po test-wyjasni sie sytuacja odrazu.

Gość kurczaczek24
No i jak tam? Sa jakies zmiany u Ciebie? Cos juz wiesz? :)

Gość dziewczyny biegiem
do lekarza ! jak czytam to co by się nie działo to od razu ciąża ! a może to jakiś stan zapalny ? a może mięśniaki ? objawy takie same - ból i skurcze a tu tylko ciąża i ciąża ... wbrew pozorom teraz coraz więcej kobiet ma problem z zajściem w ciążę a o donoszeniu już nie wspomnę ....

Gość kurczaczek24
Hehe...no do lekarza, do lekarza...chodze regularnie i nic nie widzi ...

Gość ewqqqa
dziewczyny, proszę pomóżcie! miesiąc temu pojechałam na obóz, dzień wcześniej dostałam okres. z tym, że okres dostałam rano, a pojechaliśmy następnego dnia o 4 nad ranem. podróż trwała od tamtego momentu cały dzień, noc i pół dnia przyszłego. wieczorem poszliśmy ze znajomymi pić. mocno się wstawiłam i poszłam na miasto z nowo poznanym chłopakiem. przelizałam się z nim, a o 5 rano (z tego co mi mówiono wróciliśmy do hotelu). nic nie pamiętam od momentu kiedy się z nim przelizałam, jednak ja zawsze pamiętam najważniejsze momenty, kiedy jestem pijana. podobno kiedy wróciliśmy, poszliśmy jeszcze do toalety i poszliśmy spać. rano czułam się dobrze, jedynie kac. okres miałam jeszcze przez 3,4 dni , normalnie. potem po przyjeździe z obozu, jakieś 5 dni później dostałam skurczów podbrzusza i towarzyszyły temu brązowe upławy. one ustąpiły, bóle także, jednak dzisiaj mam dostać okres i jeszcze go nie dostałam..(zawsze dostaje w nocy) . przed momentem dostania okresu zawsze pojawiają się u mnie krostki i takie też dostałam, jednak okresu jak nie ma, tak nie ma. nie mam żadnych objawów ciązy.. czy mimo to mogę w niej być? wydaje mi się, że pomiędzy mną a tym kolesiem do niczego nie doszło, jednak nic nie pamiętam.. poza tym moi znajomi byli w pokoju więc jedynie do zbliżenia mogło dojść w tej toalecie.. ale sądze iż pamiętałabym.. pomocy!

Gość martakwiat
Dziewczyny sprawdzcie czy nie macie chlamedie!! Ja mam odentyczne objawy i mam ja stwierdzona :-(

Gość Anula34
Cześć kobiety,a ja jestem po miesiączce co dziwne miałam ją tylko 2 dni też się zabezpieczam.W ciąży nie jestem a podbrzusze i okolice nerek bolą mnie tak samo jak przed miesiączką.Rano budzę się z bólem ;(.Aż boję się iść do lekarza.