Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajaja

antykoncepcja a zabieg chirurgiczny -POMOCY

Polecane posty

Gość jajajajajaja

witam:) mam niemaly problem. Na przyszly tydzień mam zaplanowaną operację w pełnej narkozie. niestety będąc u lekarza zapomniałam zapytac się czy stosowanie logestu nie jest przeciwskazaniem. na ulotce od tych tabletek napisane jest ze nalezy przerwac branie tabletek na 4 tygodnie przed planowanym zabiegiem, w internecie natomiast znalazłam informację ze dotyczy to kobiet z problemami sercowymi bądz naczyniowymi. proszę jesli któraś z Was wie coś na ten temat - odpiszcie. pozdrawiam

Gość jajajajajaja
POMOCY!!!!!!!!

Gość ja poznaje ze dzialaja....
nie wiem !!!!!ja mialam tez operacje z narkoza i dopiero miesiac po niej moglam zaczac anty brac a jak jest przed to nie wiem....

Gość brylancikowa
skoro na ulotce tak jest napisane to radze szybki kontakt z lekarzem i on zdecyduje czy zabieg wykonac czy tez przesunac

Gość Kurdelebele
Teraz to ja boje sie ze jestem w ciazy miesiac temu miałam operaracje na kolano.. babke poinformowałam a ona a nie piszemy bo moze nie bedzie potrzebne a dzien przed bylam na przepustce iiii bylo co nieco. ehhh boje sie

Gość dziewuszkaaaaaa
przed operacja w której bedzie narkoza trzeba przestac z hormonami,bo moze dojsc do zakrzepów!!!! konsultowałam sie z pania ginekolog,bo tez bede miała operacje na biodro :-(

To się zastanów kobieto przez chwilę, co wolisz, nie wybudzić się z narokozy albo rzygać kilka godzin, czy też obyć się bez seksu te cztery tygodnie. takie straszne?

Gość Kurdelebele
ja anastezjolog poinformowalam i pow ze nic nie szkodzi. mialam narkoze nic nie wymiotowalam .. i wszystko wporzo tylko to ze boje sie ze moge Byc w tej ciazy ale tak jak pomysle to z 2 strony to niemozliwe;/

Gość spokojnie to tylko awaria
Nie wiem jak z narkozą,ale jeśli chodzi o zakrzepy to TYLKO w przypadku dłuższego unieruchomienia.Zadzwoń lepiej do gina,bo zaraz Ci wmówią dziecko w brzuch:)))

ja nawet z chęcią bym odstawiła te tabletki bo i tak po tym opakowaniu kończe. po prostu z tą operacją wyszło tak nagle i bol niesamowinty i szczerze mówiąc mam nadzieję ze nie przełoża mi tego zabiegu bo kolejnych 4 tyg w takim bolu nie wytrzymam po prostu....