Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrej z Bialorusi

Bialorus kwitnie, dziekuje za raj

Polecane posty

Gość Andrej z Bialorusi

Zaczne moze od poczatku. Otoz spiesze was poinformowac ze Bialorus rozkwita - 7% wzrost gospodarczy, brak bezrobocia, tanie ziemniaki i leki, panstwowe dotacje na wszystko, troskliwe wladze, szczesliwe rodziny, usmiechniete dzieci, zadowoleni emeryci, pogodni nauczyciele. To wszystko dzieki naszemu wodzowi - Lukaszence. Teraz musze podziekowac Polsce! Sporo moich znajomych przyjechalo do Polski, maja tu rajskie zycie. Wystarczylo ze kupili na bazarze za kilka dolarow sprawki ze byli w opozycji przeciwnej Lukaszence. Bylo tutaj takie prawo u was,zeby pomagac . W koncu dopadlo niektoryh szczescie - maja darmowe uniwersytety, stependium 1000 zlotych bez podatku, doplaty do akademikow. Zyja jak w raja, pija nie jakis syfy ale wyborowa z cytrynka, plus jeszcze marlboro pala , co prawda ze Stadionu ale no coz. Szkoda ze jestem juz za stary, a to by spotkalo mnie takiee szczescie zeby pare lat sobie ulzyc na darmowych wakacjach. Ale dziekuje w imieniu moih braci:) JA z kolei jade niedlugo do Rosji, slyszalem ze czeka mnie tam jeszcze lepsce zycie , duzo dolarow i szczescia. Najwyzszy wzrost w Europie, pensje skoczyly 3 razy w ciagu 2 lat ostatnich, to wszystko w Moskwie i innych duzych miastach. Tam nas lubia bardziej niz w Polsce ale mimo wszystko dziekuje, do widzenia Andrei Riabinov

Gość jeje2222
POLSKA JEST RAJEM????

Gość nie kumam
jak Białorus jest takim rajem to czemu jedziesz do rosji do pracy hmm?Ten wasz lukaszenko to wam niezłe pranie mózgu robi swoja drogą..

Gość Andrej z Bialorusi
Lukaszenka dba o narod niczym troskliwy ojciec o swoje dzieci. Jade do Rosji bo to bracia, tym bardziej ze tam wszystko jest duze, lubie duze miasta, na Bialorusi tego nie ma

Gość Andrej z Bialorusi
Polska mi duzo pomogla, duzo mialem za darmo :) nawet kobiete w wieku srednim utrzymywalem,ale zeby mi zrobila sama radosc:) (dentystka)

Gość Andrej z Bialorusi
Polacy duzo pracuja za granica, i chyba moga nam pomagac, Polska jest bogata. Z Rosji mamy bardzo tanio rope i gaz, kupuja tez wszystko od nas. Nie musimy pracowac, mozemy zyc z tego co da Europa lub Matka Rosja :)

Gość raja rajewska
no wlaśnie :O