Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnezja

okropnie mi smutno

Polecane posty

Gość amnezja

Siedze sama w mieszkaniu. Moj zwiazek sie rozpada, on jest 400 km ode mnie, w swoim domu...Nie zalezy mi nawet, zeby sie do mnie odezwal. Problemy w domu, w pracy, na studiach, wszystko sie pietrzy i wydaje takie okropne teraz...A kolo mnie nie ma nawet nikogo, zeby po prostu pogadac, przytulic sie...

Gość współczuje

Gość mam to samo_____
tylko ze nie jestem w zwiazku (nie wiem, czy to lepiej czy gorzej) :/

Gość Zdzislawa Kwapiszewska
oczywiście to on jest tylko i wylącznie winien. a Ty jestes niewinna .

Gość amnezja
Najgorsze jest to, ze mam przyjaciol, kiedy jest impreza, kiedy mozna sie ze mna bawic...Kiedy mam problemy, kiedy potrzebuje wsparcia, oni znikaja. Mam tysiace numerow w telefonie, ale moze do 2 ludzi moge zadzwonic, kiedy mi zle. Teraz nie moge, bo moja najlepsza przyjaciolka pojechala z chlopakiem na wycieczke a przyjaciel siedzi z narzeczona.

Gość amnezja
Tak, jestem winna, bo nie chcialam sie nagiac do jego wyobrazen, nie chcialam byc slodka, ulegla panienka. Bo tolerowalam 2 lata, ze mnie olewal i traktowal jak towar zastepczy po zerwaniu z dziewczyna.

Gość Noah..
Twój przypadek nie jest odosbniony :O podobna liczba km.... jej związek sie rozpada :O Nie moge być przy niej i jest mi zle, ale mimo to jestesmy szczesliwi i cieszymy sie kazdą minuta spedzoną na rozmowie, klikaniu, sms'owaniu

Gość Noah..
guzik jesteś winna :O sam jestem w związku i nie mam wyrzutów sumienia.... dość mam upokorzen....mam prawo być szczesliwy .......

Gość Kinia...
Mi tez smutno

Gość amnezja
Poznalam innego, stal sie moim najlepszym kumplem, moglam z nim gadac godzinami. Ma jednak od 7 lat dziewczyne, dlatego usunelam sie w cien. Ale czuje cos do niego.

Gość rumiany Boluś
chyba najwiekszym problemem dla siebie jestes Ty sama . dziwne jestes taka super wszyscy wokolo winni a jednoczesnie wszyscy Cie unikaja oprocz much. tak wynika .

czasami sa niestety w naszym zyciu takie chwile...:(Najgorzej jednak jak to wszystko sie zbierze w jednym czasie...:( Ja juz nie raz tak mialam jednak zawsze jakos mijalo, okazywalo sie ze nie jest jednak az tak zle.Proponuje ci spacer ze swoim psiakiem(jak posiadasz), albo jakis dobry film lub ksiazke(koniecznie z duza dawka humoru) i ogromna porcje łakoci.Zobaczysz, ze juz jutro inaczej bedziesz patrzyla na to wszystko co dzis tak bardzo cie przytlacza.

Gość Noah..
to walcz jesli masz odwage inaczej ciągle bedziesz smutna i bedziesz załować ze czegoś nie zrobilaś ....... a szczescie było tak blisko ...

Gość amnezja
Bolus, nie jestem wcale super. Mam tez okropne wady, ale kto ich nie ma. I naprawde, kiedy wszystko jest ok, mam mnostwo przyjaciol. Ale kiedy mam problem, nie ma nikogo. Nie chodzi o to, ze sie ode mnie opedzaja. Maja po prostu swoje szczesliwe zycie.

bolus a ty taki jestes zaje...? Troche dziwne ze wieczory spedzasz przy kompie i to w dodatku na babskim forum?!Moze masz jakis problem (podejrzewam ze soba samym)i szukasz jakis porad, jak chcesz mozemy o tym porozmawiac...:)

Gość amnezja
Normalnie bol rozrywa mnie od srodka. Dowiedzialam sie niedawno, ze moi rodzice sie chyba rozwioda(ojciec jest alkoholikiem). Boze, minie ten bol kiedys?

Gość nie będę radzić
i pocieszać. Pomyśl sobie po prostu że całkiem niedaleko żyje sobie ja z podobnymi traumami i bólem...

Gość stagnacja
Minie, minie, ale nie sam musisz mu pomóc. Zajmij się sobą i uwierz że dasz sobie rade, zawsze możesz pomyśleć że jesteś zdrowa, masz dwie ręce, nogi, widzisz, chodzisz doceń to.