Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niun

to dla Ciebie !

Polecane posty

Gość niun

Wybacz ,wybacz prosze,ze jestem taki,ze czasem nie pozwole Ci , zyc tu tak jak chcialabys! Zapamietaj te slowa,kazde me tchnienie,kazda ma mysl jest tylko dla Ciebie,kazde mrugniecie,moj szept w Twoje uszy,Twych oczu nie zastapi zaden z kruszcy. Popatrz prosze, Ja naprawde CIE KOCHAM ,czesto zachowuje sie jak prostak. Wybacz,jakos to wszystko naprawie,BYS BYLA DUMNA ZE MNIE I BYLO TAK ZAWSZE. Przepraszam, ze czasem moja wyobraznia wybiega daleko w KRAINE BLAZNA,ze mysli mam chore ale serce zdrowe,ono bije dla Ciebie bo dane jest Tobie. Zbyt czesto mozesz widziec lzy w mych oczach , zbyt czesto moze mowie Ci ,ze Kocham. ALE JA TAKI JESTEM I CHCE BYC LEPSZY !!!! Musisz naprawde w te slowa uwierzyc! Wybacz ..... Dla Ciebie naprawde zrobilbym wszystko....OTWORZYL NIEBO... przyciagnal je blisko,by moglabys po nim stapac jak aniol , ja pragne tak bardzo Toba sie zajac ! Swiat to nie zajac i nie ucieknie,niech sobie trwaja te chwile piekne, bez nas to wszystko traci swoj urok,bez Ciebie w mym zyciu jest tylko ponuro. Jestes dla mnie poprostu krolewna,jak Cie opisac gdy slowa bledna. Zycie jest jednak troszke za krotkie,by byc oddzielnie,by byc w pojedynke , ale ja czekam tu i ZAWSZE BEDE , NIECH TO CO CZUJE ZABRZMI WSZEDZIE!!!!

Gość boze ludzie jaracie
sie tymi dennymi tekstami hip hopowymi....to takie lanie owdy, ze szok, nic oryginalnego

Gość boze ludzie jaracie
wody*

Gość _bronxik_
wiem,ze to do mnie ... :) kocham Cie skarbie:)