Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krycha128

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość krycha128

czesc takie jedno male pytanko mam moze ktos moglby odpowiedziec jesli potrafi;) bralam mnostwo tabletek antykoncepcyjnych chyba z 5 rodzajow zawsze byl ten sam problem a mianowicie zle sie czulam tzn dokladnie mdlosci tycie ogolnie fatalne samopoczucie:/ przestalam brac mialam wiele problemow z wyregulowaniem cykli teraz wszystko juz jest super tylko ze chcialabym znowu brac jakies tabletki zeby moc uprawiac seks i nie myslec o ewentualnej ciazy. Pytanie brzmi czy widzi ktos szanse ze jeszcze dopasuje do mojego organizmu jakies tabletki dodam tylko tyle ze bralam te zarowno z duza zawartoscia hormonow jak i z niewielka??? z gory dzieki;) pozdro

Gość aaaasiaaaa
a moze yasmin?

Gość krycha128
a moglabys cos powiedziec na temat tych tabletek szczerze mowiac nie slyszalam o nich??

Gość aaaasiaaaa
ja je biore sa ok. nie powoduja tycia i czuje sie dobrze

Gość 19 latka
duzo sie słyszało o Yasmin.. ja biore Microgynon21... Sadze ze jesli bralas tyle to poprostu Ci nie pasowały. Pamietaj nie tyje sie po tabletkach!! tylko ma sie wiekszy apetyt a to jest roznica.. Wiekszy apetyt = wieksza waga

Gość alek
a mzoe plastry? slyszalam, ze mniejsze skutki uboczne powoduja

Gość krycha128
ale plastry to przeciez tez hormony takze nie wiem czy nie bedzie to samo wolalabym jednak tabletki ale trace nadzieje ze wogole takie znajde kiedys ktore mi podpasuja:/ a wogole to wiem wiem glupie pytania zadaje;) bo to przeciez jest indywidualna sprawa jak sie reaguje jednej pasuje innej nie pasuje chyba poprostu sie przejde do ginekologa;) dzieki w kazdym badz razie Wam wszystkim babeczki i zycze bezstresowego zycia seksualnego!!! :)))

Gość alek
wzajemnie :)