starania_pl 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Ponieważ dostaję strasznie duzo maili sorry, ale nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć, pytajcie tutaj. Podstawy Do czego służy test owulacyjny http://www.storktest.pl/index.php?option=content&task=view&id=7 jeżeli któraś sprawdza dni płodne i niepłodne pamiętajcie BRAK KRESKI to bezpieczny okres, ale jak się testowa zaczyna pojawiać to warto zaczekać do owulacji. 4 dni po wyjściu pozytywnego testu owulacyjnego zaczyna się całkowicie bezpieczny okres niepłodny 1 dzień po teście owulacyjnym pozytywnym to najlepszy czas na staranie się o dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meandrak Napisano Wrzesień 13, 2006 Zaciekawiło mnie, że test owualacyjny wykrywa ciążę !!! wcześniej niż ciążowy??? Naprawdę tak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan34 Napisano Wrzesień 13, 2006 u mnie się sprawdziło 8 dni po owu test owu wyszedł pozytywny a ciążowy jeszcze nie i za 2 dni pokazał ciążowy wtedy myślałam, że testy zepsute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eva39 Napisano Listopad 21, 2006 Przyrząd EVA-TEST służy do szybkiego określenia stanu fizjologicznego tak kobiety jak i mężczyzny na podstawie analizy śliny, bez ingerencji w organizm i bez potrzeby przeprowadzania jakichś specjalnych badań. Przyrząd jest przeznaczony do indywidualnego stosowania w warunkach domowych w celu: - określenia powstania jajeczka w cyklu menstruacyjnym i określenie chwili owulacji - zaplanowania odpowiedniego terminu zajścia w ciążę - zwrócenia uwagi na ewentualne choroby kobiece - wykrycia pogorszenia funkcji fizjologicznych organizmu, aż do stanu krytycznego tak u kobiety, jak i u mężczyzny – partnera - zaplanowania wyboru płci u dziecka przy poczęciu Przyrząd można zakupić w: BETRIX s.r.o, Dukelská štvrť 948/11, 018 41 Dubnica nad Váhom, Słowacja Zamawianie za pośrednictwem e-mail: evatest@eva-test.sk http://www.eva-test.sk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach