Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Sygryda c贸rka wiking贸w

Nudz臋 si臋....

Polecane posty

Go艣膰 niebieska lilia
Ja te偶... a powinnam si臋 uczy膰 :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
pewnie ze dwuznacznie....moge wsadzic albo pod kosiarke, albo pod czyjegos buta jesli by mi chcial isc na reke ;) a to ja zapodam moze temat. Zastanawialiscie sie kiedys czym jest umysl ? w sensie istnienia oczywiscie. Czy zabiral sie ktos kiedys za to ?

Udost臋pnij ten post

oj temat rzeka, ka偶dy inaczej j膮 widzi i czuje a niekt贸rzy nie wierz膮 w ni膮 a przecie偶 to takie pi臋kne uczucie :)

Udost臋pnij ten post

hehe, poniewa偶 si臋 nudze to przedstawi臋 swoj膮 teori臋: uwa偶am 偶e mi艂o艣c jest wtedy gdy druga osoba staje si臋 wa偶niejsza ni偶 Ty sam. co powoduje 偶e nigdy nie mam 100% pewno艣ci 偶e kogo艣 kocham:o do艂uj膮cy temat 馃槶

Udost臋pnij ten post

Mi艂o艣膰 posiada wiele odmian, o kt贸r膮 pytasz? Mi艂o艣膰 rodzica do dziecka czy odwrotnie, ;) mi艂o艣膰 do p艂ci odmiennej... czy mo偶e o mi艂o艣膰 do ojczyzny? :P

Udost臋pnij ten post

to jest objaw milosci a mi chodzilo o jakis opis samego uczucia...ale to sie chyba nie da :( wkurza mnie ze czlowiek tak malo siebie samego rozumie :(

Udost臋pnij ten post

jesli milosc to takie samo uczucie jak np glod lub bol....to powinien istniec srodek na niwelacje....cos przeciwmilosnego. Zbilo by sie na tym majatek :D

Udost臋pnij ten post

Pewien objaw mi艂o艣ci mozna opisa膰. Czujesz nieokre艣lone ciep艂o w okolicach serca b臋d膮c przy kochanej osobie, czy mysl膮c o niej i nie chodzi tu o po偶adanie, bo to uczucie jest troche inne.

Udost臋pnij ten post

Jesli milosc to uczucie i jest funkcja mozgu a nie umyslu....to na pewno powinno dac sie takowy specyfik stworzyc...ale milosc to moze byc wynik umyslu a nie mozgu i wtedy kicha straszna sie zrobi, bo co to jest ten umysl ? :(

Udost臋pnij ten post

umysl wedlug mnie to to co stanowi swiadomosc...mozesz to nazwac dusza o ile umiesz wydzielic pierwiastek duchowy....to jest to cos co jest toba. Mozg to maszyna biologiczna a umysl bedzie wtedy programem lub tak jak mowi religia dusza

Udost臋pnij ten post