Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka0601

słomiana wdowa czyli dziewczyna policjanta

Polecane posty

Gość kuleczka0601

Jest mi cholernie źle. Facet mi wyjechał na 6 miesięcy na szkolenie podstawowe dla policjantów. minęły 3 dni a ja warjuję, nic nie jem, nic ne moge zrobić tylko gapię się w telefon. Tam jest 25 lasek w tym cztery w jego plutonie (20 osób). Nie to że mu nie ufam tylko nie ufam jego kolegom chociaż tak naprawde nie wiem jacy oni są i tym dziewuchom. Naczytałam sie że w tej Pile to same pijaństwo wiec tym bardziej sie boje bo po alkocholu mogą puścić hamulce.Boje się że mnie zdradzi ze sie zakocha i mnie zostawi a wtedy ja sie załamię i bede ryczeć dniami i nocami i wiem ze sobie sama nie poradze.Nasz związek trwa 7 lat ale nie wiem czy tak do konca on jest szczęsliwy bo ja jestem bardzo zaborcza, marudna i kontrolujaca, teraz przez te kilka dni zdałam sobie sprawe z tego tylko ze moze juz byc za pozno bo jak znajdzie sobie jakąs chetną i do tego rozrywkową i niemarudzącą to chyba skorzysta. Nasze życie erotyczne tez nie jest super bo ja bez seksu moge zyc a jak spotka tam taka co bedzie ciagle miala ochote to skorzysta. Boże jaka ja jestem beznadziejna. Zawdzieczam to mamusi ktora mnie wiecznie dolowala i moja samoocena jest rowna -100 i te wszystkie frustracje z tym zwiazane on znosil a teraz bez tego bedzie mu lzej. Naprawde mi cieżko. Bardzo go kocham tylko czy on mnie

główcia do góry powiem tak ; jak kocha to sie nie zakocha - nie ma szans ;) bo co innego moge powiedzieć ? poza tym nie zamkniesz go w klatce zawsze bedzie miał kontakt z dziewczynami choc wiem ,ze to baaaardzo wkurza :O

co ma być to będzie - przykre ale prawdziwe :o

Gość kuleczka0601
jesteś bardzo miły dziekuję ci, jak masz pisac takie rzeczy to lepiej nie pisz nic bo chyba cie to bawi

Gość A postrzela tam sobie chociaż
do jakiś kierowców ????

Gość kuleczka0601
wolałabym żeby do tych lasek postrzelał

Gość Atlantis is calling
no i bedzie strzelał..... ze swojej maczugi;)

Gość kuleczka0601
myślałam ze tu pisza poważni ludzie, załuję ze tu napisałam bo nie po to pisałam zeby ktos sie nasmiewał z moich problemów

Gość amelka51
hejka :) ja pracuje w strazy granicznej i tez byłam na takim szkoleniu tylko ze 8 miesiecznym i wiem ze facetom jest ciezko- i jest dokładnie tak jak piszesz- nawet jak jeden facet jest normalny to otacza go 20 takich co tylko baluja i zaradzaja.. wiec większosc sie łamie tym bardziej ze facet ma inne potrzeby niz babka.. i to nie ma znaczenia ze babki które sa na szkoleniu są brzydkie czy żonate bo wszystki korzystają z życia i wogóle tam jest inne zycie heh ja bym swojego faceta nigdy nie pusciła na taki kurs bo bym sie o niego za bardzo bała .. :/ pewnie dlatego nie mam faceta który byłby mundurowym

e tam :) nie po to jest z toba 7 lat ;) jakby chcial to by dawno juz poszedł do innej ;) wiem,że to cie denerwuje , drażni no bo kogo by nie ? ale miej zaufanie (łatwo sie mowi-wiem) ale uwierz mi ,że czasami sobie dorabiamy ideologie;P do faktów - wez pod uwage ,ze tamte dziewczyny tez pewnie maja facetów , poza tym tu czy tam , co za roznica ? jakbys mu nie dawała wszystkiego , a napewno dajesz to by sobie dawno znalazł inną;)

Kuleczeczka- po pierwsze podziwiam Twoją szczerość, bo nawet na forum ludzie próbują często coś ukryć, albo pozostawić niedopowiedzianym, Ty szczerze \"walnełas prosto z mostu\" jaka jestes. A po drugie, sądzę, że masz jeszcze 1000 innych fajnych cech (takich jak szczerość), które on kocha. :)

Kuleczka- głowa do góry.Wiem sama po sobie,że takie rozstania są bolesne i zaraz w głowie mamy tysiąc głupich myśli np.co on teraz tam robi..czy jest z jakąś laską...i się zamartwiamy.Jeśli się kochacie i jesteście już jakiś czas ze sobą to tylko pozostaje wasze wzajemne zaufanie do siebie..Bo on też pewnie myśli co Ty robisz sama w domku.Mój facet jest piłkarzem i też go bardzo często nie ma...Ale trzeba żyć i cierpliwie czekać aby złe myśli i chore domysły nie popsuły tego co macie.Powodzenia i trzymaj się :)

Gość kuleczka0601
Amelka twoja wypowiedz to dla mnie jak bym dostała 'bejzbolem' w łeb. Teraz załuje ze sie na to zgodziłam. Dzisiaj sama doszłam do wniosku ze jestem okropna i jak to sie rozpadnie to przez moje kontrolowanie, zaborczosc i marudzenie. Postanowiłam chociaz przez telefon nie marudzic i sie nie wypytywać od tego zacznne moja transformacje. mam nadzieje ze nie jest za pozno. Amelka napisz cos wiecej czy zwiazki sie porozpadały. Czemu człowiek idzie po rozum do głowy jak jest cięka sytuacja. jak on ze mna wytrzymuje tyle lat? Bede mądrą dziewczyną i postanawiam sie zmienic i zwalczac wieczne czarnowidztwo. Wierze ze mnie nie zdradzi

Gość Marzena B..
teraz na zmiany może być już za późno, wcześnie się obudziłaś :o

Gość kuleczka0601
wierze ze nie za pozno, a ty marzena taka idealna jestes?

Gość Marzena B..
nikt nie jest idealny, ale o takich rzeczach jak w Twoim przypadku warto pomyśleć TROCHE wcześniej niż po 7 LATACH związku :o

Gość żona policajnta
W Pile wcale nie jest tak łatwo pić alkohol. Wiele się tam zmieniło.Na lepsze oczywiście. Teraz ten kto przyjdzie z przepustki "na gazie" może szybko wylwciec:( Tak więc-albo %,albo nauka!!!

Gość kuleczka0601
chyba mu to odpowiada skoro do tej pory nie odszedl, postaram sie siebie naprawic i mam nadzieje ze nasz zwiazek przetrwa ten cholerny kurs i bedzie lepszy

Gość kuleczka0601
Żono policjanta a ty sie nie bałaś o męża na szkoleniu? czy on był jeszcze zanim przyszły do policji dziewczyny? Czy wiesz moze co ile sie dostaje przepustki i jak wyglada ich przydzial

Gość Marzena B..
ten związek będzie lepszy albo się rozpadnie, tak to jest po zdradzie :p

Gość kuleczka0601
Marzena czemu z góryzakladasz ze on mnie zdradzi? nie rozumiem cie?

Gość Marzena B..
bardziej sensownym pytaniem w tym momencie jest ..... dlaczego miałby cię nie zdradzić??

a więc tak droga kuleczko : miałam faceta co był na szkole policyjnej w Słupsku ,był tam chyba z 8mcy ,nie zdradził mnie BO zawsze BYŁ WIERNY JAK PIES i kochal prawdziwie .Jak mi jednak opowiadal co tam się DZIAŁO!! to włosy stawały mi na glowie dęba ,zresztą sama widziałam bo bylam w odwiedzinach .Zwłaszcza kobiety - męzatki dzieciate prowadzily sie STRASZNIE ,faceci nie lepsi ale zwlaszcza pamiętam te baby nachalne i niezaspokojone ... Wiem sporo bo mój mi opowiadal jak to dziala w tych wszystkich szkolach policyjnych= tzn.robią tam kadetom tzw. pranie mózgu ,ciągle wyzywają wykladowcy ,gnoją , tresują by potem taki glina by l tak iwobec obywateli ,no i ci kadeci odreagowuja to po zajęciach alkoholem i róznymi romansami i przygodami ....no i sexem oczywiście . Tak robili kumple mojego faceta ,widzialam ,slyszalam i wiem ..Moj tylko odreagowywal alkoholem ... kuleczko --- nasz związek przezyl te rozlake w wielkiej lojalnosci obustronnej ,OGROMNA Tęsknota byla -to fakt ale to wzmocnilo nasze ogromne juz i tak uczucie ..Spac nie moglam jak wiedzialma ze ma miec przepustke ,jechalam nieraz 440 km do niego w nocy sama pociagiem = więc jesli obie strony są DOJRZAŁE i stale w uczuciach to dadzą rady ...Naprawde - wiadomo ze mysli mnie męczyly i bylo ciezko ale bez ZAUFANIA NIE MA MIŁOŚCI ... my normalnie calą szkole przetrwaliśmy ,wyszedl ,pracował i pokochalismy sie jeszcze mocniej tak ze planowalismy zaręczyny ... ale jest inna sprawa w związku z facetem GLINIARZEM ---- mój Tomek zmienil się na gorsze z charakterem ,strasznie nie do poznania ,mózg mu nizle tam wyprali : zaczął byc bardzo nerwowy ,agresywny ,cfany ,wyrafinowany ,opryskliwy i NIESAMOWICIE PEWNY SIEBIE i EGOISTYCZNY ,jak skonczy mimo iż szkole bylam pewna ze mnie kocha ,bylo to widac ,nic mu nie moglam zarzucic lecz ten jego charakter był nie do zniesienia ...SODÓWA mu uderzyła do glowy ,zaczęlo się psuc ,on nie dal sobiwe nic powiedziec = bo GLINA WIE PRZECIEZ NAJLEPIEJ :)) nie moglam juz tego wytrzymac ...Takze KULECZKO moje doswiadczenia z policją są właśnie takie = rozłąka nas wzmocniła ,dalismy rade ale nie każdy ma charakter na policjanta i silną osobowośc = jemu odbiło i mimo ze kochał to byl zupelnie innym czlowiekiem ..Rozstaliśmy sie po ponad 3 latach ,związku ....Juz 2 lata minęło od rozstania ...Chcial potem jeszcze sie poprawic ale mialam go dośc ,dosc mi nerwów napsuł a przed szkołą policji ŚWIATA BEZ NIEGO SOBIE NIE WYOBRAŻAŁAM WIEC choc ja jestem teraz szcześliwa z innym facetem to wiem na 100 % jak widze wóz policyjny =że to policji zawdzieczam rozpad dośc dobrego wcześniej związku .... Kuleczko = najważniejsza jest siła waszego uczucia ,wasze charaktery i osobowośc ,To tyle 3 maj sie

Gość pierre
niestety nie mam pocieszających wieści, niedawno wrocilem ze Szczytna no i jedno moge powiedzieć - nie jest łatwo:) duzo pokus:)

Gość kuleczka0601
pierre napisz jak tam było. A ty marzena prosze nie pisz wiecej bo mnie tylko denerwujesz i zajmij sie swoim zwiazkiem.

KULKA FACET MA POTO CYCA ZEBY Z NIEGO ROBIC UZYTEK JA UWAZAM ZE JAK PRZYSTOJNY WESOŁY TO NA BANK BEDZIE RYPAŁ.I WCALE SIE MU NIEDZIWE MOZESZ JECHAC DO PILY WYNAJAC HATE I DAWC MU NON STOP TYLKO TO KULKA CIE URATUJE

Gość wścieklizna
kobieto, weź się w garść. wszystkim słomianym wdowom się w dupach przewraca, już tu jedne takie były :o jak ma cię zdradzić to zrobi to wszędzie, nie tylko na szkoleniu czy innym dziadostwie, wytrzymał siedem lat z taką upierdliwą babą, to wytrzyma siedem kolejnych.

podnoszę temat poszukuje dziewczyn których faceci są teraz na szkole policji w plie!!!!!!!! bardzo ważne

poszukuję dziewczyn których mężczyźni sa w szkole policyjnej w pile!!!!!!!!!!!!!!