Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J..a

Kto pije piwo i jakie ????

Polecane posty

Gość Kurcze..............
Setuś🌻;) Szakall;) zmoro nocna spac:P a Zuberka dla mnie nie ma:( moze byc drin tylko kto mnie obudzi o 6;30????;)

Gość terrorysta
ja dzisiaj piwka nie popijam ale zato popalam ziółko:)

Gość allkka
hmmm tez bym zajarała:)

nigdy nie palilam ziolek jak to smakuje?;)

Gość allkka
a ile masz lat?

Gość allkka
a ja zależy kiedy

Szakall statystyczny Polak zmienia prace , srednio 5 razy w swoim zyciu;) wiec dobrze robisz!:) Koncze na dzis , bo chmiel usypia, chociaz piwko jeszcze by sie dla mnie znalazlo ale na dzis the end:P Kurcze no to smacznego drineczka, ja akurat tego co Ty pijesz teraz , znowu nie lubiem:( dla mnie musi byc slodki:):D🌻 Ziolka rozne juz palilam w swoim krotkim zyciu i tez wole piwko;) od zilek:P Spijcie smacznie🖐️😴 Siostrzyczko🌻 spij z Aniolkami:)

Gość Kurcze............
Setuś🌻 spij slodko Aniolku Malutki🌻 teczowych snow takich Wiesz jakich;) z ... .....;);)

chyba mi sie nie naleza, ale ja wam zycze kolorowych snow z kim chcecie w roli glownej.

Gość Kurcze............
Szakall;) naleza snij o kim chcesz;)chba dobrze napisalam:P milutkich snow;) i jeszcze milszego poranku;) Dobranoc;)chyba wredusku:P

Gość Kurcze............
no wlasnie kurcze :P mialo byc chyba:P ;) Milutkich Sakall:P;);)

Gość AAAAA......
Nasze wspólne dobro - świętujmy razem! Zapraszamy wszystkich AA na nasze wspólne święto! Zapraszamy AA z kraju i z zagranicy - pragniemy podzielić się z Wami naszą radością ze wspólnego trzeżwienia i zdrowienia. Serwis alkoholizm zaprasza na zlot internautów, który odbedzie się przy zlocie 25 lat Wspólnoty AA na Dolnym Śląsku we Wrocławiu w dniach 1 -3 pażdziernika 2006 - Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego, ul. Komandorska 118/120 Wrocław Noclegi w wygodnym akademiku blisko akadmii, w pokojach 2 osobowych [30 zł. za dobę od osoby]. Dom studencki "Slężak" we Wrocławiu, ul. Ślężna 33. Pełne wyżywienie [od śniadania do kolacji] w bufetach na miejscu [cena obiadu ok. 10 zł].Akredytacja - 15 zł - płatna na miejscu. Dzieci do lat 10 akredytacja nie dotyczy [nie ma żadnych opłat]

typowy Wredusek:P

Gość NZOZ Fenix 2
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "FENIX 2" ODDZIAŁ DETOKSYKACYJNY - oferuje: leczenie i detoksykację osób uzależnionych od narkotyków, leków oraz alkoholu. Leczenie odwykowe dla osób uzależnionych od alkoholu od 3 do 4 tygodni. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "FENIX 2" został wpisany do Rejestru Zakładów Opieki Zdrowotnej prowadzonego przez Wojewodę Mazowieckiego pod nr 14 - 01350 Oddział prowadzi całodobowe leczenie stacjonarne, oferując podczas hospitalizacji pełny serwis socjalny (pokoje 1, 2 i 3 osobowe, pełne wyżywienie) oraz medyczny (całodobowa opieka lekarza psychiatry, psychologa, terapeuty uzależnień) Nie stawiamy ograniczeń wiekowych Przyjmujemy chorych pod wpływem wszystkich substancji psychoaktywnych. Proces leczniczy prowadzimy w oparciu o "leki objawowe" i/lub Metadon JAKO JEDYNY oddział w Polsce stosujemy buprenorfinę ( Bunondol ) Powyższe metody leczenia czynią odtrucie bezbolesnym. Czas leczenia wynosi, w zależności od metody i stanu pacjenta : 7 - 14 dni, ( 99% !!!! naszych pacjentów proces detoksykacji kończy sukcesem ) Prowadzimy również szybką, bezpieczną i komfortową detoksykację, zakończoną wdrożeniem blokerów ( 3 dni ). Metodę detoksykacji podejmujemy w porozumieniu z chorym , mając na uwadze jego stan zdrowia. Prowadzimy terapię Nalorexem, także w postaci implantów podskórnych. Współpracujemy z ośrodkami rehabilitacyjno - odwykowymi gdzie chorzy mogą kontynuować dalszy proces zdrowienia. Pacjentom uzależnionym od alkoholu zapewniamy detoksykację w pełnym komforcie psychofizycznym. Na życzenie pacjenta wszczepiamy Esperal.

Nie stac mnie na obiadki za 10zl:o za 10zl to ja mam wyzywinie przez caly tydzien:P

Gość Kurcze...........
pije Zuberka:P zapraszam na piwko kto chetny;)

Kurcze🖐️🌻 Orlica🖐️:D Ja jeszcze nic nie pije pelna jestem , nie mma miejsca na pifko:( Ale dzis troche pomieszam:P

ja piję najczęściej Redd\'sa jabłkowego:) uwielbiam go;) a najlepsze \'prawdziwe\' piwo (dla mnie oczywiście) to LECH :) a pochodzę z lubelskiego gdzie króluje Perła:)

setunia---> BO pije sie to co jest na stanie aktualnie :D Mam dzis cug. Ale Becherowki nie otworze 😡 Ja za to pusta bylam. I glodna. Dopelniam piwkiem :D

Orlica , to ja raczej procentowo w dol bede szla:o chbya ze bede przeplatac:D A Ty nie pij na pusty zoladek!;)

setunia! Ja kaca to chyba w poprzednim zyciu mialam :D Bo nie wiem co to (na wlasnej skorze). Za to efekt jest - trzaslo mnie :D