Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cezaria

Depilacja laserowa miejsc intymnych

Polecane posty

Gość Cezaria

Cześć dziewczyny Czy któraś z Was poddała się depilacji laserowej w tym miejscu? Po ilu zabiegach efekt jest naprawdę wyraźny (ile kosztuje 1 zabieg)? I najważniejsze: czy myśliscie, że można wydepilować się "tam" na totalne zero, tzn. nie tylko u góry, ale na całych wargach i przy pupie? Zaoszczędziłam trochę kasy i jestem gotowa, żeby pójść na tę depilację, ale nie wiem, czy praktykuje się depilowanie "wszędzie" i nie wiem, czy nie głupio o to zapytac w gabinecie wprost. W ogłoszeniach piszą, że dokonują depilacji okolic bikini, no a to, wiadomo, nie zupełnie to samo...

Gość kiciuniaaaaaa
Ciekawe pytanie. też bym chiala wiedziec. Tak na przyszlosc. Bo nie mam kasy narazie.

Gość Cezaria
Hej, laski, żadna nic nie wie? :(

Gość pysiaczekk
wiesz co... moja kolezanka byla. Wczesniej myslalam ze to calkowicie bezbolesne itp ale wyprowadzila mnie z bledu. Skora jej potem zlazila PLATAMI i mowila ze takie bardzo nieprzyjemne uczucie to, a w czasie zabiegu po prostu boli. Wiec szczerze mowiac nie wyobrazam sobie aby cos takiego moglo spotkac tak wrazliwe miejsce jak okolice intymne:( Ale nie wiem sama bo kompletnie sie na tym nie znam, moze zle jej zrobiono ten zabieg, a moze to tak wlasnie ma byc...

Gość Cezaria
Słyszałam, że zabieg wcale nie jest bezbolesny, w końcu ten laser jest chyba bardzo ciepły. Ale podobno najpierw smaruje się znieczulającą maścią i czeka ok. pół godziny, a po każdym impulsie lasera przykładają kostkę lodu. No sama nie wiem. Ale chyba znioslabym wszystko, zresztą wosk wcale tez nie jest przyjemny, a podraznienia też po nim są. Chciałabym, żeby ktoś mi powiedział, czy laser jest rzeczywiście skuteczny.

hej, skutecznosc lasera zalezy od wielu czynnikow i niestety, nie zawsze jest 100%, co wiecej, na ok 2% osob laser w ogole nie dziala; koszt to ok 200 - 400 zł / zabieg, a ile tych zabiegow trzeba to juz sprawa indywidualna; jesli chodzi o usuniecie wlosow na kompletne zero, to smialo pytaj kosmetyczke, nie powinno byc problemu

Gość TrustMe 26
Najlepsza jest natrualna depilacja Od ponad dwóch lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku kupowałam gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość RootGirl 28
Znajoma zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Marcix 44
Moja siostra poszła na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest mega zaskoczona. Też byłam zaskoczona rezultatem. Po pierwszym zabiegu zauważalne były efekty. To był świetny wybór. Nie uskarżała się na ból. Mega efekt. Jeśli zastanawiacie się nad depilacją laserową, to gorąco gorąco polecam. www.mcse.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medycyny-estetycznej/