Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cogito ergo sum.............

JAK TO WKONCU BYŁO....OD KOGO JESTESMY???? BO COS MI SIE ZDAJE ZE BOG NAS...

Polecane posty

W BAMBUKO ROBI.... jestesmy wkoncu od A i E czy małp????? katechetka mi powiedziała ze aie byli małpami..O_o :O:O:O a Bóg stworzył ich na swoje podobienstwo................:O ktos tu sciemnia.....

Gość emo girl
jesteśmy od małp. a nawet od pierwotniaków. a tak naprawde wzielismy swoj początek w gwiezdnym pyle.

tz ze Bóg nas okłamał tz Biblia rzekomo napisana przez kogoś tam natchnionego przez Boga..:D

Gość bo ja wiem...
a kto kazał Ci odczytywać Biblię dosłownie???

Gość vdsvsv
Co poczniecie, jeśli okaże się, że Boga nie ma? Co zrobicie, gdy nie ma piekła, ani nie ma nieba? Co zrobicie, jeśli okaże się, że żywot cały To jedyne, co Ty dostałeś i co ja dostałem? Co zrobicie jeśli okaże się, że iż Bóg jedyny Jest ulepion, zrobiony z takiej samej jak człowiek gliny? Co zrobicie jeśli jedynym Panem świata tego Jest ten, który wymyślił Boga w niebie jedynego? Co poczniecie, jeśli okaże się, że Boga nie ma? Dokąd pójdziecie, gdy nie ma nieba piekła tylko jest ziemia? Co zrobicie, jeśli okaże się, że żywot cały To jedyne, co Ty dostałeś i co ja dostałem?

Gość czyj to wiersz

W obecnej wersji naszym przodkiem był Homo sapiens heidelbergis vel Kromanioid. ile jeszcze razy ten stan rzeczy się zmieni - nie wiem ale zmieni się na pewno ,sądząc po ilości wersji jakie wypełniały podręczniki antropologii przez ostatnie dekady :D

Gość mogliby cgociaz
to biblie przestepniej napisac a nie gmatwac ludziom w glowach.....