Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagooda

celowe opóżnianie miesiączki za pomocą tabletek

Polecane posty

hej Mam takie pytanie: Biorę microgynon i chcialabym sobie opóżnić okres tylko o kilka dni, czyli mam zamiar zjesc to opakowanie do konca + 5 tabletek z następnego (21 + 5) no i potem chciałam sobie zrobić tę siedmiodniową przerwę. Zastanawiam się tylko, czy tak na pewno mozna, czy trzeba już przyjąć cale drugie opakowanie do konca, nie robiąc wcale przerwy (czytalam juz ulotkę wiele razy ale nadal mam wątpliwości, tak to już jest z ulotkami...) aha, no i żeby bylo jasne: po przerwie przyjęlabym oczywiscie kompletne następne opakowanie ( a nie bez pięciu). Pozdrawiam, jak coś wiecie to dawajcie:)

Gość NARIARI
ja biore novynette. ostatnio przesunelam miesiaczke o cale opakowanie...pod kniec 2giego opakowania dostalam starszne plamienia...

Gość Katerina23__
ja ostatnio takze przesuwalam miesiaczke , tylko ze wzielma cale drugie opakowanie, plamien nie mialam do konca 2 opakowania, teraz czekam na miesiaczke i mam nadzieje ze bedzie wszytsko dobrze:) pozdrawiam

Gość Katerina23__
dodam ze biore novynette:)

mozesz tak zrobic. nie wazne ile pigulek wezmiesz z drugiego opakowania jestes zabezpieczona.

Gość Katerina23___
dziewczyny powiedzcie czy biorac 2 opakowania pod rzad moze nastapic zmiana przyjscia @

Wez tylko tyle tabletek ile chcesz przesunac@ nie cale opakowanie.Pozniej 7 dni przerwy i zacznij nowe opakowanie.

Gość blendi
podobno moze :)