Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka.

Dziewica?

Polecane posty

Gość miłośnik nie-dziewic
Dziewictwo to bzdra - wymysł dewotek, które boją się faceta (jakby było czego!) i swój strach (lub nieudacznictwo) chcą ukryć pod płaszczykiem bycia tzw. dziewicą. Ludzie! Dziewictwo to kwestia psychiki - jeśli ktoś ma temperamnet i chęć na seks to niech się kocha, jesli ktoś nie ma to niech się nie kocha i kropka. Po co dorabiać do tego filozofię dziewicy, która to niby jest lepsza niż nie-dziewica (niby to czemu - że chłopa nie miała? - dla mnie to nawet gorzej bo się wszystkiego boi i nie potrafi wyluzować podczas seksu, nie mówiąc juz o tym że niewiele umie!). Fakt, że jak facet ma dziwiecę to myśli - ja jestem pierwszy. Ale zaraz potem ręce mu opdają (i nie tylko) jak trzeba takiej wszystko po kolei pokazywać i mozolnie uczyć, a czasem pokonywać jej opory do seksu. Ja tam wolę nie-dziewice - z nimi przynajmniej seks jest udany. Pozdrowienia dla prawdziwych kobiet!

miłośnik nie-dziewic, dobrze piszesz :) bo w czym niby nie dziewica gorsza od dziewicy? mnie też wkurza ten cały kult dziewic... brr. szanuję wybór dziewczyn, które są dziewicami z wyboru, ale po co się tak tym afiszować? :| nie lepiej zostawić te wiadomość dla siebie i swojego pierwszego faceta? a tak mam wrażenie że te całę dziewice same nie są pene czy to byłdobry wybór, skoro potrzebują potwierdzenia na jakichś głupich forach :P