Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak ___

moj kolega jest brzydki i do tego wymagajacy

Polecane posty

Gość chlopak ___

prosil mnie zebym znalazl mu dziewczyne a wlasciwie kandydatke na dziewczyne.. ale.. jest bardzo wymagajacy i caly czas widziwia.. ta za gruba ta brzydka ta koscista...co o tm sadzicie? dziwny nie?

Gość fok
najpierw sam sobie znajdz dziewczyne

A tak na serio. Brzydota wcale nie sprawia, ze ludzie nie maja wymagan co do wymarzonego partnera. Oni tez maja prawo to tej wymarzonej/wymarzonego. Z tym ze Twoj kolega powinien sobie sam szukac dziewczyny, troche dziwna jest ta cala sytuacja....:O

Gość chlopak ___
jestem jego dobrym kumplem jeszcze z czasow liceum mamy po 24 lata no i chce mu pomoc..

Gość skoro jest brzydki...
i do tego wymagający, znajdź mu podobną dziewczynę. na pewno wtedy zwinie swój krociótki ogonek i stanie się potulny i mniej wymagający. wiem ciś o tym ---> czasem potrzeba by 'trafiła kosa na kamień' 🖐️

Gość chlopak ___
nie chce mu sie samemu szukac jest troche leniwy wlasciwie jest typem czlowieka ktory sie nie lubi przemeczac

Rozumiem, że chcesz mu pomóc i zgadzam się również z soplem, że nawet brzydki może mieć wymagania, ale jeżeli on ciągle marudzi, to sądzę, że problem tkwi w jego głowie, a nie dziewczynach.

Gość a ja uważam...
że skoro jest brzydki to w żadnym wypadku nie może być wymagający, kto takiego weźmie? :O

Gość też brzydka
ja

Leniwy? No sory...:O Leniwy, brzydki i wymagajacy...ktora takiego zechce? I pewnie jeszcze chce zeby byla ladna, wesola, zgrabna, inteligentna, z duzymi cyckami...:O

Jeżeli jemu nie chce się szukać, to albo ja, albo sopel miał rację: beduin, albo samarytanin z Ciebie :D

Gość też brzydka
i z kasą :O

Jeszcze jedna rada, przypomnij koledze przysłowie: \"Mierz siły na zamiary\"

Gość chlopak ___
no bez przesady z tego co sie orientuje on nie lubi duzych cyckow a bez kasy tez moze byc bo on jej nie ma :D

A może tu znajdziesz dla niego dziewczynę?:classic_cool:;) Pełno tu napalonych lasek...tylko nie pisz, ze brzydki. Najlepiej jak napiszesz \"o ciekawej aparycji\". :P

Gość dgjd
a niech sobie będzie wymagający, jego sprawa, ale niech szuka sam

Gość dlaczego ją unieszczęśliwić
dlaczego chcesz unieszczęśliwić jakąś dziewczynę? Brzydkim , leniwym , wymagającym facetem? i na dodatek bez kasy? a tobie Tomku, może mama znajdzie dziewczynę, w końcu matki wiedzą najlepiej jaka powinna być...

No nieźle. Ja też brzydki, a nawet do głowy mi nie przyszło, żeby prosić kogoś o znalezienie dziewczyny :) No nieźle się porobiło haha