Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia23

Moja lechtaczka wyglada jak maly penis

Polecane posty

Gość anusia23

To jest moj problem. Wyglada zupelnie jak maly penis. Ma prawie 3 cm :(

Gość ....X_x....
To nie jest wcale aż tak niespotykane... Po prostu taka Twoja uroda

Gość jaka uroda
???????? ty jesteś OBOJNAKIEM

Gość MalaCzarna3
Moze to od wibratora:)??? Jak sie czesto stymuluje to rosnie (wiem po sobie hehee:D ). Tylko ze.. co sie przejmujesz?! Facet i tak sie nie zorientuje bo oni sa "prosci" ,i zazwyczaj slepi:D!!To jest problem ktory sobie wyolbrzymiasz dziewczynko. Chyba ze sama mu zwrocisz na to uwage. My baby juz tak mamy ze potrafimy z byle pierdoly zrobic namiot cyrkowy z dzikimi zwierzetami i klaunami o 10 rękach:D

Gość anusia23
No nie iwem czy nie zauwazy, ona ma prawie 3cm!!!!!!!!!!!

Gość prezent
łechtaczka to jest "mały penis" :D W życiu płodowym przekształca się ona w penisa :D

Gość cfvb
poozmawiaj z ginekologiem, ale jesli przeszkadza ci tylko estetyczny jej aspekt to moze udaj sie do chirurga? nie wiem tylko, czy to sie zle nie skonczy i nie zostaniesz z niej calkowicie wykastrowana.... :(

Gość Marcin85
Kochana Aniu, powiem Tobie coś: Ja uważam ze im wieksza łechtaczka tym lepiej. Strasznie mnie kreci taka duza lechtaczka. Można sie swietnie bawić jezyczkiem i ssać. Nie wiem ile masz lat, ale pewnie jestes mloda i jeszcze niedoświadczona seksualnie. Prawie każdego prawdziwego faceta taka lechtaczka kreci. Wiec nie martw sie i bądz dumna z siebie!!! pozdrawiam serdecznie, Marcin

Gość Tak sobie myślę...
Mnie to wyglada na przerost łechtaczki co jest objawem choroby...to tzw...zespół płciowo-nadnerczowy. Lepiej zasięgnąć porady ginka!

Gość slodziakkk
hej no masz przerabane moze nie mam duzej alebo nie wbo nie bedzie wiecej jak 1cm ale rozumiem cie ja sie wstydze rozebrac przed ginerkologiem a codopiero przed swoim facetem ze mu sie nie spodobam przez to i nie bedzie mnie chcial . no coz wstydze sie tego i przynajmniej wiem ze nie jestem sama tylko czy wszystkim faceta sie podobaja troszke wieksze a nie takie malutkie kikutki przejebana sprawa

Gość Marcin85
@slodziakkk gratuluje!!!!!! uwielbiam duze lechtaczki. Jeśli chcesz to napisz mi maila to sobie pogadamy :-) pozdrawiam,

fajna jest duża ja lubie dziewczyny z duża łechtaczka to zaleta

Gość japierdziele
z tego co wiem to raczej wiekszośc dziewczym ma raczej wieksze i nie wiem w czym tu problem, a faceci wogóle na to uwagi nie zwracaja

Gość do Merkaba
jestes les?

Gość fiilutek
Ja bym chętnie cię wyd*pczył, tą łechtaczkę wsadziłbym w dziurkę w żołędziu, już mi stwardniało co nie co jak przeczytałem ten twój wpis. Podaj mi swoje namiary szukam właśnie do stosunku dziewczyny z wielką łechtaczką

Gość gość
pieściłbym Ci ją godzinami....ustami i językiem...

Gość gość
jesteś obojnakiem ale teraz jest gender :D