nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ale nigdy nie miałęm dziewczyny , kobiety, Panowie , czy warto czy to prawda jest , ze kobiety sa fajne i podobno mogą być miłe i przyjemne prawda to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 i dlaczego kobiety są fajne , wiem , że je kocham , ale kurcze dlaczego w koncu nigdy nie miałem kobiety, samczy instynkt mi podpowiada , ze warto sie nimi interesowac a warto? i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgjd Napisano Wrzesień 14, 2006 zapamiętaj prawdę życiową: pies jest zawsze lepszy od partnera - człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość njijhvgidfpif Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgwałć chomika to ci przejdzie :P . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Maj 11, 2008 a [po co ci kobieta? w koncu i tak stracisz fascynacje i zostanie wam przyzwyczajenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfddf Napisano Maj 11, 2008 nie warto miec kobiety . KObiety to dziwki .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Maj 11, 2008 hmmmmm faceci w sumie do tego samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach