aniaaa19 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Pale papierosy i biore tabletki czy moze to obnizac skutecznosc dzialania tabso?? czekam na odpowiedz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 nie, nie może, powiem więcej - nie obniża. są inne powody, dla któych nei powinno sie palic w czasie brania pigułek, szczególnie po trzydziestce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 no to fajnie...ja mam dopiero 19 lat wiec chyba mi nic nie grozi... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alek Napisano Wrzesień 14, 2006 moze zwiekszac ryzyko raka zdaje sie, tez mam 19 i wole nie ryzykowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 to to ja wiem ...ale zanm takich co pala pija i zyja ..i tez takich co nie pala pija i nie zyja... :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alek Napisano Wrzesień 14, 2006 przynajmniej umieraja szczesliwi :P z drugiej strony, jak bys rzucila palenie to by ci sie cenowo tabletki zwrocily... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimple 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Napewno nei obniża, też palę już od ok. 4 lat, biore tabletki i w ciązy nie jestem, ale mam zamiar rzucic to świnstwo w cholere , oczywiście mowa o fajkach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagooda 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 palenie papierosów nie obniża skuteczności tabletek, tylko zwiększa ryzyko zachorowania na zakrzepicę u kobiet pow 35 lat. i inne powikłania w ukł. krwionośnym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach