Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Piękny widok sřaki tak

Słyszeliście o tej wyspie miliarderow

Polecane posty

12 minut temu, KochamGine napisał:

ja dzisiaj mialem fajne sny. 

Ja słaby śniło mi się że chodzilem do szkoły wszystko zdałem a zapomniałem o matmie a potem się okazało że nie muszę chodzić bo nie placom jusz renty rodzinnej 

to smacznego

ja dzisiaj granie w gierki, trenowanie rąk na padach treningowych od perkusji, saunowanie i moze swiatynia hindusow i curry u nich za darmo z ryzowy pudding.

haha 

mnie sie snilo, ze bylem w jakims wielkim domu i mialem cala chate dla siebie i relaks

Dobra, ja spadam zbierac pióra kurczakow w grze, bo potrzebuje do robienia strzal z zelaza i ze stali, zebym potem mogl trenowac lucznictwo. a potem sobie porobie jakkes questy i potrenuje magie i rzucanie zaklec.

milego dnia

W Hollywood jest dość spora okultystyczna elita czcząca Molocha (Lucyfera) i Baala, czyli po prostu czczą jak Babilion demony. Oczywiście lewica broni jak może i próbuje obśmać takie stwierdzenia, ale naczytałem się zbyt wiele raportów biura szeryfa itp z ołtarzykami w posiadłościach bardzo bogatych ludzi w LA.

Problem jest taki, że demony podające się za bóstwa w babilonie rządały składania ofiar z dzieci, no i okazuje się, że mijają tysiące lat, a są ludzie, którzy dalej ten chory kult praktykują. Oczywiście łączy się to z siatką paedofilską.

Ostatnia rewelacja to galony, wielkie bańki kwasu zamawiane na wyspę... tak tę wyspę... kwas tak silny, że rozpuszcza kości... ciekawe po co? Tak, jest to  w mailach.

Aha i w piwnicy tej posiadłości jest specjalny właz - są zdjęcia, wszystko można zobaczyć na DOJ... Ten właz po otwarciu prowadzi prosto do morza... Ciekawe po co te olbrzymie bańki z kwasem w piwnicy i właz zrobiony celowo w fundamentach tak by otwierać dostęp do morza...

• Confused 1

12 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał:

Co ty w tych zapiekankach widzisz 

Malo ich jem. Memusia dobrze gotuje i sis też zajebiscie 

Edytowano przez szlora in the house

Ja też jestem alchemikiem i różne rzeczy jem i tworze acz nie płody kosmitów do spożycia  : O

Edytowano przez szlora in the house

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować