Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macarena

Wrażliwość na zapachy

Polecane posty

Gość macarena

Kiedy czuje zapach kwiatów,kosmetyków,stojąc w pobliżu osob wyperfumowanych,dymu tytoniowego odczuwam bóle głowy w formie ucisku na czoło.Ogólnie mówiąc wszystko co ma jakiś zapach powoduje u mnie bóle głowy? Jaka może byc tego przyczyna,jak taką dolegliwość wyleczyć? Bralam leki przeciwalergiczne myśląc że to może jakaś alergia ale poprawy nie zauważylam. Czy przyczyną może być trochę skrzywiona przegroda nosa?

Gość MalaCzarna3+3
Moze jestes w ciąży.. ?

Gość nastepna
po wakacjach w ciazy:D:D

Gość LucLag
Ja też mam ogromne problemy z zapachem perfum i dymu tytoniowego. Może to też być objawem candidy (grzybica przewodu pokarmowego).

Takie same mam dolegliwości, ale wiem z czego się to bierze...od lat leczę zatoki i intensywne zapachy, kurz lub dym tytoniowy (o zgrozo sama palę) wywołują u mnie silny ból głowy w okolicy czoła, nos i oczu...

Gość LucLag
do RereKumKum W jaki sosób leczysz zapachy? Jaki lekarz je leczy?

Gość macarena
Własnie problem w tym że niczym nie mogę ich wyleczyć.Leki przeciwalergiczne nie pomogły,leki na bóle głowy też nie pomagają,z zatokami u mnie wszystko ok,nawet jakies homeopatyczne leki próbowałam ale zero skutku.Mam trochę skrzywioną przegrodę nosa i może to jest przyczyna ale nie wiem czy przy skrzywionej przegrodzie nosa występuje aż taka wrażliwość na zapach.