Fifofa 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Jesteś tak obślizgły że się ciebie brzydzę sowicie nawet przez łącze internetowe. Nie ja pisałem tak chłopie Jajami śmierdzi . Z gracją się odwróciłem, zostawiając go samego z ciężarem jego własnych bzdur. Bo czasami najlepszą zemstą nie jest walka, ale trzeźwa obojętność kogoś, kto wie, że jest wart o wiele więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie ja pisałem tak chłopie Jajami śmierdzi . Z gracją się odwróciłem, zostawiając go samego z ciężarem jego własnych bzdur. Bo czasami najlepszą zemstą nie jest walka, ale trzeźwa obojętność kogoś, kto wie, że jest wart o wiele więcej. To odwróć się z jajami i wyjdz. Ciężar własnych bzdur by ci rozgniut resztki mózgu jak klitusia bajdusia kluski z dùpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abuzywna szlora 1 Napisano 1 godzinę temu jak to czytam to widze dzikie abuzywne hulance w kiblu i analna destrukcje polaczona z wpychaniem pyska delikwenta/delikwentki do sedesu obsrranego eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: To odwróć się z jajami i wyjdz. Ciężar własnych bzdur by ci rozgniut resztki mózgu jak klitusia bajdusia kluski z dùpy. Nagniajcie kogoś w kakao ciau. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 300 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, abuzywna szlora napisał: jak to czytam to widze dzikie abuzywne hulance w kiblu i analna destrukcje polaczona z wpychaniem pyska delikwenta/delikwentki do sedesu obsrranego eh Zapraszam jutro na kasting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nagniajcie kogoś w kakao ciau. Masz wajb Janusza który chórom curke by epsztajnowi wcisnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abuzywna szlora 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zapraszam jutro na kasting. idzcie do Elki nie lubie knurow abuzywnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 522 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Zero cukru napisał: Mam ludzi od tego. Jutro odbywa się nowy nabór. Jak chcesz, to możesz przyjść na casting ścisnąć wora szlora Nie wiedziałam że lubisz takie sadomaso gierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 58 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Shameless AngeR napisał: Wychodzę. Poziom cringu mnie zniszczył. 8 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak tak. Z pewnościo. Acz zegnam Boni, teraz powinnaś założyć triumfalny temat w stylu groźnej woźnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 522 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, abuzywna szlora napisał: idzcie do Elki nie lubie knurow abuzywnych Ej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Masz wajb Janusza który chórom curke by epsztajnowi wcisnal Niech potem wyśle ci Peto do oceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abuzywna szlora 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ej. ty lubisz. nie wnikam juz czys szlora czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Boni, teraz powinnaś założyć triumfalny temat w stylu groźnej woźnej. Masta blasta groźny pederasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 522 Napisano 1 godzinę temu Może byś się nadal lepiej od lexa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Może byś się nadal lepiej od lexa. Lex tu imponujesz tylko tobie. Gwoli przypomnienia. Wszystkiego nim tu gardzimy bo nie lubimy gadziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 300 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Nie wiedziałam że lubisz takie sadomaso gierki. Ja też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 522 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja też nie. Wrrrrr. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach