Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

this_is_kelis

Pierwszy seks

Polecane posty

Witajcie, weszłam niedawno na forum O2 i tak czytam, czytam, czytam... Różne wypowiedzi. Zauważyłam, że faceci podają często wymiary swoich penisów - często pojawia się np. 13 lub 16 cm w obwodzie (kiedy penis jest w zwodzie). Przyznam szczerze, że wystraszyła mnie taka cyfra. Mimo, że mam 20 lat jestem jeszcze dziewicą, czasem odczuwam ból przy wkładaniu większego tampona (nie mini), którego przecież w żaden sposób nie można porównać do penisa. Więc co będzie przy \"pierwszym razie?\" Czy to ze mną jest coś nie w porządku, czy może tak po prostu jest? I w ogóle, czy pierwszy raz bardzo boli? Proszę o odpowiedź.

Gość ja tez cos napisze
wszytsko z Toba w porzadku pierwszy raz czasem boli czasem nie - tak przynajmniej wiem z opowiadan mnie np nie bolał i krwi tez nie było chociaz wsóózyje już 6 lat to czasami tez mam problem z włożeniem tampona więc podniecenie robi swoje , nie martw sie ;)

Sądzę, ze to bardziej kwestia psychiki aniżeli tego, ze wejście do pochwy jest ciasne. Przy odpowiedniej atmosferze, delikatności chłopaka, ból może być ale minimalny, ja np. czułam lekki ból, nie krwawiłam. Sądze, że powinnas się wyluzować, w czym moze pomóc jakies piwko;) Nie martw się początki zawsze sa trudne, póxniej już idzie gładko, dosłownie i w przenośni:) Pozdrawiam i zyczę udanego pierwszego razu:)