Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllllalamido

dziecko teraz? prosze o rady

Polecane posty

Gość llllllllllllalamido

co byscie zrobily na moim miejscu? mam prace na stale , moj facet tez w tej samej firmie za niezla kase wynajmujemy mieszkanie (2 pokoje) mam 22 lata i boje sie miec dziecko :O czo byscie kobiety zrobily w mojej sytuacji ???> dodam ze faceta mojego kocham ponad zycie i chce sie z nim zestarzec i miec z nim dzici ale czy teraz jest odpowiedni okres?

Gość niedługo urodzę
zaznaczam, że to moje zdanie, zrobisz jak będziesz uważała. ale moje zdanie jest takie żebyście trochę jeszcze poczekali. przecież masz dopiero 22 lata, jeszcze sobie trochę pożyjcie sami. ja jak miałam 22 lata zupełnie nie myślałam o dziecku! teraz mam 29 i za kilka tyg rodzę. dla mnie to był dobry wybór. zrealizowałam z grubsza to co chciałam wraz z mężem i teraz dzidzia! pozdrawiam i życzę trafnych decyzji

Gość llllllllllllalamido
ale ja wlasnie zawsze bede miala , bo najpierw chcialam miec prace na stale i mam pozniej pralke i mam samochod mam i tak sie ciagle ciagnie na dodatek mam problem z jajnikami i moge miec problem z zajsciem w ciaze wiec nie wiem co robic :O

Ja też miałam, długo bo do 28 roku życia, w pewnym momencie nie było już żadnych, chęć posiadania dziecka była silniejsza niż wszystko inne i uważam, że wtedy jest najlepszy czas.

Gość llllllllllllalamido
jednego dnia chce a innego strach przewaza i nie wiem co zrobic ......

Gość llllllllllllalamido
:O

a co na to Twój facet???Pytałas go? Wybacz, ze to napisze, moge się mylić. Nie pierwszy raz już spotykam się na cafe z jakimś dziwnym podejsciem, ze laski pytają obce im osoby, co zrobić-począć czy nie począć. Nie ma slowa o ich partnerach...Już na maxa mnie rozśmieszyła akcja, jaką jedna dziewczyna odstawiła, opisując innym starającym z topiku, że po stosunku, kiedy jej facet \"spuszcza się jej na brzuch\", ona leci do kibla i wkłada sobie wszystko dośrodka, bo chce miec dziecko:OŻenaaaa po prostu. Dlatego moje pytanie, co na to Twój mężczyzna, bo nie doczytałam o nim i jego stanowisku. To Wasza decyzja, nikt z forum tego ewentualnego dziecka nie będzie Wam doglądał:)

Gość llllllllllllalamido
moj mezczyzna bardzo tego pragnie i nie boji sie wiem ze bedzie wspanialym ojcem ale czy to juz czas ? musze pomyslec o tym i podjac decyzje

Gość kasia 23
jezeli sie boisz to moze jeszcze zaczekajcie jak nabierzesz wiekszej pewnosci ze tego chcesz to zaczniecie starania.ja tez mialam 22 lata jak zaczelismy myslec o dziecku i zdecydowalismy ze zaczniamy starania zaraz po slubie.nie zaluje decyzji swiadomosc tego ze nosze to malenstwo pod sercem jest cudowna.